2024. április 08.

Hörmann-meghívó a Construmára

Hörmann-meghívó a Construmára

Néhány év kihagyás után visszatér a Construma szakkiállításra a Hörmann Hungária. A cég ezúton hívja meg az érdeklődő szakembereket standjához, ahol bemutatja aktuális kínálatát.

 

Az építőipari és piaci trendekre és kihívásokra a Hörmann évek óta, fokozatosan készül, így ma már nem csupán garázskapugyártó cégként tekinthetünk rá. A hangsúly-eltolódás évek óta tetten érhető a német családi vállalkozásnál, de mára egyértelmű: a Hörmann erőteljesen belépett a bejáratiajtó- és a beltériajtó-szegmensbe, prémiumtermékeivel itt is a dobogó legmagasabb fokát célozza meg.

A 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításra – a Construmára – néhány év kihagyás után visszatérő Hörmann Hungária ezúton hívja meg Önt a standjához, ahol a cég bemutatja aktuális kínálatát.

 

Időpont: 2024. 04. 10-től 14-ig

Helyszín: Hungexpo | 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

 

A pavilon 206/B stand:

  • beltéri és bejárati ajtók
  • garázskapuk

Passzázs:

  • kerti tárolók

 

A rendezvényre az alábbi linkre kattintva regisztrálhat (szakmai napok - április 10-11-12.)

 

>>>>BELÉPÕIGÉNYLÉS A SZAKMAI NAPOKRA<<<<

 

A sikeres regisztrációt követően Ön emailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Kérjük, hogy a dokumentumot hozza magával kinyomtatva vagy telefonon a kiállításra, amellyel a sorbanállás és jegyvásárlás nélkül, azonnal beléphet a területre.

 

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog