2010. szeptember 02.

Mozgatható légpárátlanító berendezés

Mozgatható légpárátlanító berendezés

A levegőből egy nap alatt 59 liter vizet elvonni képes Mol26 légpárátlanító berendezés bármilyen épületben alkalmazható szárítási feladatokra: helyiségszárításra, árvíz- vagy belvízkárok helyreállítási munkáinál, vagy akár építési munkálatok során a falak, vakolatok, a festés-mázolás száradásának meggyorsítására.

A csendes és megbízható működésű Mol26 légpárátlanító berendezés az elektromos hálózathoz történő csatlakoztatása után azonnal üzemeltethető. A nagy méretű, masszív készülék mozgatását kétoldalt elhelyezett fogantyúk könnyítik meg, de a légpárátlanítóhoz acélkeret is tartozik, amelybe helyezve a berendezés könnyen szállítható.

 

Mozgatható légpárátlanító berendezés

 

Ez a keret egyúttal tartótalpként is szolgál, amelyre működtetése előtt rá kell állítani a berendezést. Igény esetén a légpárátlanító higrosztáttal ellátva is rendelhető, aminek segítségével figyelemmel követhető a szárítandó helyiség levegőjének nedvességtartalma, illetve beállítható a kívánt nedvességtartalom, aminek elérésekor a készülék kikapcsol.

 

A légpárátlanító alkalmazási lehetőségei

A Mol26 légpárátlanító bárhol alkalmazható, ahol alacsony relatív páratartalmú levegőre van szükség: különböző helyiségek vagy anyagok szárítására, a fal nedvesedésének megelőzésére, a nedves fal miatt fellépő statikai problémák megelőzésére, korrózió vagy lecsapódó vízpára által okozott problémák, illetve a penészesedés megelőzésére stb. A készülék üzemeltethető régi házakban, pincékben, hétvégi házakban, raktárakban, archívumokban, sport- vagy egészségügyi létesítményekben stb.

 

Mol26 légpárátlanító előnyei:

• hatékony párátlanítás (59 liter víz naponta);

• alacsony elektromos áram fogyasztás (alacsony működési költségek);

• nagy mérete ellenére könnyen mozgatható;

• a berendezés kedvezőtlen körülmények között és állandó üzemeltetés mellett is hosszú élettartamú.

hírlevél-feliratkozás

épjog