2010. október 04.

A régi garázskapuk gazdaságosan is lecserélhetők

A régi garázskapuk gazdaságosan is lecserélhetők

Sokfelé látható gyönyörűen felújított épület, a bejárat mellett kínos küllemű, elavult garázsbejárattal – ami nemcsak esztétikai negatívum, hanem veszélyforrás is lehet. A Hörmann termékeivel a régi kapuk biztonságosra és esztétikusra cserélhetők gazdaságosan, nagyszabású átépítés, kőművesmunka nélkül is.

A Hörmann olyan modern, szekcionált kapukat is forgalmaz, amelyek méretezésük és műszaki megoldásaik révén szinte minden esetben beszerelhetők a régi, csúnya és veszélyes billenőkapuk helyére.

A kapuk biztonsági okokból történő cseréje különösen fontos lehet, ha a családban kisgyerekek is vannak: a régi billenőkapuknál a rugók menetei között nagy a rés, ahová a gyermekek ujjai könnyen becsípődhetnek. A szekcionált garázskapuk ezzel szemben gyárilag rejtett húzórugókkal vannak felszerelve, és a kapu lamellái között sem áll fenn a becsípődés veszélye, mert a Hörmann szekcionált garázskapuk szabadalmaztatott ujjbecsípés elleni védelemmel rendelkeznek. Másik gyakori veszélyforrás a régi motoros meghajtású kapu, amely túl nagy erővel zárulva rázuhanhat az alatt lévő személyre vagy tárgyra. Az olyan modern meghajtások, mint a Hörmann ProMatic és a gyors nyitású SupraMatic megbízható lekapcsoló automatikával rendelkezik, így ez semmiképpen nem fordulhat elő.

A régi garázskapuk gazdaságosan is lecserélhetők A régi garázskapuk gazdaságosan is lecserélhetők

 

Persze a kapucsere mellett még egy nagyon fontos érv szól: a megnövekedett kényelem. Távvezérelhető kapuk alkalmazásakor szélben-esőben sem kell kiszállni az autóból ahhoz, hogy behajthassunk a garázsba. A szekcionált kapuk műszaki megoldása következtében pedig még valamivel szélesebb is lesz a bejárati nyílás, ami nem elhanyagolható érv, hiszen a gépkocsik nemcsak modernebbek, de szélesebbek is lettek.

 

A régi garázskapuk gazdaságosan is lecserélhetők

 

Őszi akciók

A garázsok átalakítása általában a házfelújítás végére marad, amikorra a családok már a költségvetés jó részét kimerítették, így gyakran visszariadnak a garázskapu cseréjétől, úgy vélve, annak aránytalanul nagyok lesznek a költségei. A Hörmann felismerve ezt a jelenséget akciót hirdet a garázskapuk cseréjére: 75 éves születésnapja alkalmából különleges kedvezményekkel, akciókkal és nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak. A már tavaly meghirdetett RenoMatic és RenoDoor akciók mellett, jelentős árengedménnyel vásárolható meg az új MicroMatic kapu, a Turbo 75, a RotaMatic SK és a LineaMatic SK meghajtás. Az ősz másik meglepetése a „Szuper Ár” akció, amelynek keretében az ötméteres kapu meghajtással és távvezérlővel október végéig nagyon kedvező áron kapható.

 

A régi garázskapuk gazdaságosan is lecserélhetők

 

hírlevél-feliratkozás

épjog