2011. április 05.

Ablakcentrum-előadás épületfelújításról, energiamegtakarításról

Ablakcentrum-előadás épületfelújításról, energiamegtakarításról

Az Ablakcentrum Kft. várja az érdeklődőket a Construma építőipari szakkiállításra 2011. április 5. és 10. között. Külön felhívja a figyelmét a „KIVÉT-eles Minőség” című rendezvénysorozaton belül az Innovatív Fórumra, ahol az energiamegtakarítással kapcsolatos lehetőségekről, tapasztalatokról is szó lesz.

Az Innovatív Fórum programja:

2011. április 7.:

11.15 - 11.45 Ablakcentrum – Az energiamegtakarítás lehetőségei, és eredményei. Tíz év tapasztalata. A tényleges megtakarítás. Előadó: Prohászka Rajmund (Hogyan lehet megoldani a felújított épületek energiamegtakarítását?)

11.45 - 12.15 EnergoSys Zrt. – Mit tegyünk, ha kevés a pénz? Előadó: Grosser Lagos Enrique. (Mi a teendő, ha kevés a támogatás, kevés a lakók pénze?)

Helyszín: „A” pavilon, Innovatív Fórum, standszám: 106/a.

 

A kiállítás ingyenes megtekintéséhez az alábbi link használatával lehet regisztrálni:

http://www.construma.hu/konferencia-regisztracio

A kitöltött Regisztrációs Lap elküldése után hamarosan kap egy válasz e-mailt. Kérjük, nyomtassa ki annak mellékletét, azt adja le az I., II. és III. kapuknál üzemelő, táblával jelzett konferencia elő-regisztrációs pultoknál, ahol vonalkódját leolvasva jut látogatói kitűzőjéhez.

 

Időpont: 2011. április 5-7. – szakmai napok

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, Budapest, Albertirsai út 10.

Az Ablakcentrum standja: A pavilon 201/e standon

Nyitva tartás: 10.00-től 18.00 óráig

Amennyiben közönségnapokon (2011. április 8-10-ig) szeretne részt venni a programokon, kérjük, jelezze az Ablakcentrum Kft.-nek, hogy meghívót tudjunk Önnek biztosítani.

 

Számítunk megtisztelő látogatására!

ABLAKCENTRUM Kft.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog