2011. május 05.

Vízlágyítás vízkőmágnessel

Vízlágyítás vízkőmágnessel

Az AquaVital rendezett, permanensmágnességen alapuló fizikai vízkezelő készülék, mely áram nélkül működik, és nem igényel vegyszereket, adalékanyagokat. A vízlágyításról környezetbarát módon gondoskodó, karbantartást nem igénylő AquaVital vízkőmágnes kívülről, a vezeték megbontása nélkül, a bemenő fővezetékre szerelhető.

A társas- és családi házak, lakások vízellátási rendszereinek, háztartási berendezéseinek vízkő elleni védelmére szolgál a környezetbarát, fizikai vízkezelési eljárással működő AquaVital vízkőmágnes. A berendezésben a különböző polaritású mágnesek speciális elrendezése lehetővé teszi, hogy a vízben oldott állapotban lévő vízkőképző anyagok durva szerkezetű mészkő-kristályok (kalcit) helyett finomabb (aragonit), porszerű kristályokként váljanak ki. Az ivóvíz minden fontos összetevője, mint a kalcium, a magnézium továbbra is a vízben marad, de a vízkő, köszönhetően megváltoztatott kristályszerkezetének, már nem tud a vezetékek falára, a szerelvényekre stb. „kemény formában” lerakódni.

Vízlágyítás vízkőmágnessel

Vitalizáló hatás

A víz, amely rendezett mágneses tereken folyik át, természetes módon vitalizálódik. A rendezett mágneses térhez az „egész készüléken” belül elhelyezett, nagyszámú egyedi mágnesre van szükség. A berendezés hatékonyságát befolyásolja az egyedi mágnesek darabszáma, a mezők egymáshoz viszonyított eltérő polaritása, mágneses térereje, a mágnesek távolsága és egymáshoz viszonyított leárnyékolásuk. Ezek alapján hozható létre olyan berendezés, amivel a kezelt víz minősége és íze érezhetően javul, lágyabbá válik, felületi feszültsége megváltozik, szerkezete rendeződik. A rendezett szerkezetű és finomabb ásványiagyag-struktúrájú víz az emberi szervezetben jobban hasznosul.

AquaVital a társasházakban

Az AquaVital vízkőmágnes alkalmazása a társasházakban gyorsan megtérülő befektetés, hiszen nem lakásonként kell felszerelni készülékeket, hanem a központilag felszerelt készülékkel/készülékekkel minden lakás számára biztosítható a kezelt víz.

Amennyiben a társasházi lakások egyedi melegvíz-előállító rendszerrel rendelkeznek, úgy csak a társasházba bemenő hideg vizet kell kezelni.

Ha a társasházi lakások központi melegvíz-előállító rendszerrel rendelkeznek, akkor a hideg víz kezelése mellett a meleg víz cirkulációs rendszerére is fel kell szerelni az AquaVital vízkőmágnes(eke)t.

Nagyobb, több lépcsőházas társasházakban több készülék beépítésére lehet szükség.

hírlevél-feliratkozás

épjog