2011. június 24.

Külső és belső rések tartós tömítőanyagai

Külső és belső rések tartós tömítőanyagai

AZ Orbay Multi Akriltömítő WA akrildiszperziós bázisú rugalmas, átfesthető tömítőanyag, mely nyílászárók és falazat közötti fugák, különböző építőanyagok (beton, gázbeton, tégla, kő, fa stb.) repedéseinek tömítésére alkalmas (dilatációs hézagokhoz nem használható). Az időjárásálló, nem öregedő anyag átfesthető akril- és alkidfestékekkel.

Az Orbay Multi Akriltömítő WA tiszta, száraz, zsír- és pormentes felületekre hordható fel, 6–25 mm fugaszélességig és 6–20 mm fugamélységig. Száradási ideje – a hőmérséklettől és a páratartalomtól függően – minimum 24 óra. A szagtalan tömítőanyag megkeményedése előtt vízzel, utána már csak fizikai úton távolítható el.

 

Külső és belső rések tartós tömítőanyagai

 

Tartósan rugalmas bitumenes tömítőanyag

Az Orbay Multi bitumenes tömítő- és ragasztóanyag tartósan rugalmas, semlegesen térhálósodó, bitumenbázisú termék. Alkalmas tetőfedőlemezek és szigetelőanyagok javítására, ragasztására, fugák, repedések, valamint hullámlemezek, tetőablakok és fénykupolák csatlakozásainak tömítésére.

Melegítés nélkül is felhasználható, kiválóan tapad még nedves felületen is, nem csöppen. Időjárásálló, nem öregszik, UV-sugárzásnak ellenáll.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog