2011. december 01.

Egyszerű kábelfektetés, még egyszerűbb utánszerelés

Egyszerű kábelfektetés, még egyszerűbb utánszerelés

A Quick-Pipe védőcsőrendszer a nyitott kábelvezetés és a klasszikus csőinstalláció praktikus kombinációja, mely padlón és mennyezeten végzett szerelésekhez alkalmas. A sokoldalú rendszer 230 Voltos vezeték, adatvezeték, optikai és koaxkábel, telefonkábel stb. vezetéséhez egyaránt használható.

A rendszer alkalmazása rendkívül egyszerű: a Quick bilincseket felszereljük, a Quick-Pipe-ot belehelyezzük és rögzítjük, majd nyílással kifelé fordítjuk. Az így felszerelt védőcsőbe a kábelek oldalról behelyezhetők, majd a védőcső befelé fordításával kész is szerelés.

 

Egyszerű kábelfektetés, még egyszerűbb utánszerelés

 

A védőcső elfordításakor a hosszanti nyílás fedele automatikusan záródik. A két részből álló különféle idomok egyszerűen összepattinthatók, és szükség esetén csavarhúzóval bármikor újra nyithatók. A Quick-Pipe világosszürke és tisztafehér színekben, praktikus 2 méteres csomagolásban kapható. A rendszer a VDE 0604 által bevizsgált.

 

Egyszerű kábelfektetés, még egyszerűbb utánszerelés Egyszerű kábelfektetés, még egyszerűbb utánszerelés

 

Egyenetlen felületeken is jó megoldás

Más védőcsőhöz és kábelcsatornához viszonyítva a Quick-Pipe-pal összehasonlíthatatlanul egyszerűbb a kábelfektetés, és az utánszerelés bármikor, problémamentesen elvégezhető – még gyorsabban, mint maga a szerelés. A Quick-Pipe segítségével adatkábelek és dugaszolóvillás csatlakozóval ellátott kábelek szerelése is könnyen megoldható. A kábelcsatornákkal ellentétben a Quick-Pipe kevés rögzítési pontot igényel, ezért egyenetlen felületeken is gyorsan szerelhető. Egyetlen darabból áll, amely két különböző anyagból készül: a csőtest kemény PVC-ből, míg a fedélzsanér különlegesen rugalmas, lágy anyagból.

 

Egyszerű kábelfektetés, még egyszerűbb utánszerelés

 

hírlevél-feliratkozás

épjog