2022. május 19.

A napelemes tetőcserép teljesen belesimul a tető síkjába

A napelemes tetőcserép teljesen belesimul a tető síkjába

Amikor házfelújításba vagy új ház építésébe kezdünk, elképzeléseink megvalósítása közben számtalan szempontot kell figyelembe vennünk: funkcionalitás, időtállóság, külcsín. A tető kialakítása önmagában is megannyi kérdést vet fel, a megfelelő alapanyag, típus, forma, szín is rengeteg utánajárást igényel, emellett a minőség, a gyártó megbízhatósága, háttere, elérhetősége, rugalmassága szintén komoly kritérium.

Hosszú távra csak olyannal érdemes tervezni, aki mártöbbször bizonyított. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. több mint 100 éve van jelen a családok, valamint a mesteremberek életében. A cég szolgáltatásaival és a termékekre vállalt garanciákkal kétségek nélkül vághatunk bele a munkálatokba, ezenfelül – a hazai háttérnek köszönhetően – a tetőcserepek és kiegészítők elérhetősége is egyszerűbb, azok az ország számos építőanyag-kereskedésében megtalálhatók. A vállalat emellett több platformon és jó néhány alkalmazással segíti a tájékozódást, döntéshozatalt, a szakemberek munkáját.

A napelemes tetőcserép teljesen belesimul a tető síkjába

A Terrán fejlesztéseit jelentősen meghatározza a cégcsoport zöld gondolkodásmódja. Fenntarthatósági törekvéseit jól érzékelteti a GoGreen elnevezésű kezdeményezés is, amely mentén a tetőcserépgyár hétköznapi életére nagymértékben hatással vannak a környezetvédelmi irányelvek. A Generon napelemes tetőcseréppel pedig új kategóriát teremtettek az építőipari, valamint a szolártechnológiai szegmensben egyaránt.

A napelemes tetőcserép teljesen belesimul a tető síkjába

A hazai és nemzetközi szinten is elismert fejlesztés egyedülálló megoldást kínál azok számára, akik zöldebb életet szeretnének kialakítani, de az esztétikus megjelenést is fontosnak tartják. Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai és a közel 250 Generon rendszerrel fedett otthon és középület bizonyítja, hogy a termék magabiztosan megállja a helyét a nap alatt. A klasszikus napelemek rögzítésével ellentétben a felhelyezéséhez nem szükséges megbontani a héjazatot, így a tető védelmi funkciója a teljes tetősíkon stabil és egyenletes marad. Ráadásul kompatibilis a gyártó Zenit és Rundo tetőcserepeivel, így azok számára is jó választás, akik csak később tervezik otthonuk energetikai korszerűsítését, de már most szükségessé vált a tetőcsere.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Petíciót indítottak az erdők megóvása érdekében: két nappal később már több mint 60 ezren írták alá

Az Alkotmánybíróság nem a Balaton partvonalán történő építést tiltotta meg

Szakmai felelősségbiztosítás a KATA adómódosítás tükrében

Helyi védett természeti területek - A jövő nemzedékek szószólójának elvi állásfoglalása (2022. június)

Drasztikusan emelkedő kamatok és rezsiköltségek - Most még fontosabb az otthon biztonsága!

epitkezesinfo