2013. november 11.

Bármilyen felületen használható színtelen víztaszító szer

Bármilyen felületen használható színtelen víztaszító szer

A Dryfill sziloxángyanták feldolgozásával készülő színtelen, vízlepergető hatású szer, mely két rétegben felhordva tartós védelmet nyújt téglafalak, terméskövek, mészkőlapok, tetőcserepek stb. számára. A szer nem zárja el a pórusokat, így a kezelt felület szellőzik, faggyal szemben ellenállóbbá válik és nehezebben szennyeződik.

A Dryfill maradandóan átitatja a bevont felületet, ezzel hatékony és gazdaságos védelmet nyújt bármilyen, esővízzel érintkező felületre számára. Alkalmazható nyerstégla-falon, díszfalon, falburkolaton, cementbeton felületen, faragott díszbástyákon, köztéri kőszobrokon, mészhomok, terméskő és salakkő felületeken, tetőcserepeken és -palákon, illetve vakolatok védelmére. A Dryfill 12-15 éves garantált felületvédelmet nyújt.

 

A Dryfill alkalmazásának további előnyei:

  • megnehezíti például a gyárak közelében lévő épületeket elcsúfító koromszennyeződések lerakódását (mészkőlap borítású épületeken is);
  • megakadályozza a belső falak foltosodását és a penészképződést;
  • megőrzi a külső falfelület eredeti állapotát és megakadályozza a sókiválást (salétrom kivirágzást), a fagy okozta zsugorodási repedések kialakulását, illetve védelmet nyújt egyéb, a szerkezetet rongáló időjárási hatásokkal szemben is.

A hígítást nem igénylő Dryfill hosszúszálú ecsettel, meszelővel vagy szórópisztollyal hordható fel. Az első réteg felhordása után 3-4 óra elteltével már érezhetően száraz a felület, de vízlepergető hatása csak 24 óra múlva alakul ki. A második réteg felhordását ezt követően lehet elvégezni. Fedőképessége – a felület porozitásától függően – 3-7 m2/liter.

hírlevél-feliratkozás

épjog