2017. július 12.

Ereszcsatorna-rendszer svédacélból

Ereszcsatorna-rendszer svédacélból

A Bilka Aluzinc ereszcsatorna-rendszere időálló, mindkét oldalán többrétegű bevonattal védett tűzihorganyzott acélból készül. Az elemek egyszerűen, gyorsan összeilleszthetők – a precíz csatlakoztatási rendszernek köszönhetően a csapadék nem folyik rá az épület homlokzatára, nem szivárog az épület alapzatába és falazatába, megóvva így a teljes építményt, ezáltal meghosszabbítva annak élettartamát.

Az Aluzinc rendszer elemei svéd technológia szerint készülnek, mindkét oldalán horganyzott (275 g/m2), Prelaq Nova (2×50 m) bevonattal ellátott csúcsminőségű svédacélból, 0,6 mm-es vastagsággal. Az Aluzinc lemez anyaga 55 százalék cinkből, 43,4 százalék alumíniumból és 1,6 százalék szilíciumból áll, ötvözve az acél tartósságát a cink által nyújtott védelemmel és az alumínium csillogásával A Prelaq Nova bevonatnak köszönhetően a termékek felülete különlegesen sima, színstabilitása rendkívül magas, valamint kivételes ellenálló képességgel bírnak az esővel és a levegőben lévő szennyező anyagokkal szemben.

Ereszcsatorna-rendszer svédacélból

Az fémlemezt védő öt réteg korrózióállóságot és rendkívül hosszú élettartamot garantál. Ennek köszönhető, hogy a Bilka rendszer hosszú ideig megőrzi ellenálló képességét, és karbantartása csupán az ereszcsatornák tisztításából áll.

A Bilka ereszcsatorna-rendszer kétféle méretben (150/100 és 125/90 mm-es) és 12 féle színben készül. A méret- és színválasztékból adódóan számtalan egyedi kombináció alakítható ki, a lehető legjobban illesztve a rendszert a tető színéhez.

Ereszcsatorna-rendszer svédacélból Ereszcsatorna-rendszer svédacélból

hírlevél-feliratkozás

épjog