2012. június 18.

Higiénikus és gazdaságos kéztörlő-adagolók

Higiénikus és gazdaságos kéztörlő-adagolók

A Tork – az SCA Csoport tagja – kereskedelmi és ipari létesítmények, egészségügyi intézmények, irodák, kórházak és vendéglátóhelyek számára nyújt magas színvonalú higiéniai szolgáltatásokat. Széles termékválasztékában – a különféle alkalmazási területeknek, igényeknek megfelelően – alumínium, fém, illetve műanyag kéztörlő-adagolók is találhatók.

A tekercses és hajtogatott Tissue papírtörlő adagolók nemcsak mosdók, hanem konyhai, műhelyi kiszolgálóegységek berendezéseiként is alkalmazhatók, fokozva a helyiségek higiéniáját. Mindegyik rendszer gazdaságosan adagolja a törlőket, a minőségi papírtermékek alkalmazása pedig tovább csökkenti a fogyasztást – ezzel a keletkező hulladék mennyisége is csökken, elősegítve ezáltal a környezet védelmét. Az adagolók kialakításuknak köszönhetően egyszerűen használhatók, könnyen takaríthatók, utántöltésük sem igényel szakértelmet – trendi külsejük tehát kitűnő funkcionalitással párosul.

Higiénikus és gazdaságos kéztörlő-adagolók

A jól megtervezett Tork adagolókon, valamint a minőségi Tissue termékeken túl a cég szakemberei hasznos tanácsokkal és megbízható szolgáltatásokkal segítik, hogy az érdeklődők minden felhasználási területen a lehető legjobb megoldást választhassák.

Higiénikus és gazdaságos kéztörlő-adagolók

Adagolók minden igényre

• Irodaházak
A higiénikus és rendezett mosdók a látogatókkal, alkalmazottakkal való törődést mutatják. Az adagolók és utántöltők megfelelő kombinációjával csökken az utántöltési idő, a keletkező hulladék mennyisége, és garantált a gazdaságos felhasználás.

• Ipar
A nagyteljesítményű törlők a legtöbb munkahely elengedhetetlen kellékei úgy higiéniai, mint termelékenységi szempontból. A Tork bármilyen típusú munkához és iparághoz – legyen az élelmiszer-, autó- vagy nyomdaipar – az ideális tisztítási, törlési és polírozási megoldást kínálja. Ipari létesítményekben nemcsak a mosdókra koncentrál, hanem teljes körű higiéniai megoldásokat nyújt az élelmiszerelőkészítéstől az autófényezésig.

• Egészségügy
A Tork higiénikus adagolói az egészségügyi létesítmények magas higiéniai elvárásainak is megfelelnek.

• HoReCa
Hotels, Restaurants, Catering: a mosdó jellemzi az egész vállalkozást; a vendégek több mint 80 százaléka a mosdó frissessége és higiénikus kinézete alapján ítéli meg a konyha állapotát is.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog