2012. augusztus 13.

Dizájnburkolatok innovatív nyomdatechnikával

Dizájnburkolatok innovatív nyomdatechnikával

Modern technológia, kimagasló minőség, egyedi és esztétikus felület, könnyű kezelhetőség – ezt kínálja a közel négyszázféle mintázattal és struktúrával készülő német Expona PVC burkolatcsalád, új lehetőségeket nyújtva a falak és padlók belsőépítészeti kialakításában.

A felületi rajzolatok gazdag kínálata, a széles színválaszték, a faburkolatokra még tapintásra is megtévesztésig hasonlító megjelenés merőben új lehetőségeket kínál a belsőépítészetben, újragondolva a vizeshelyiségek, íves, vízszintes vagy akár függőleges felületek képzésének megszokott és unásig ismételt kialakítását.

Dizájnburkolatok innovatív nyomdatechnikával

A fürdőszobákban, konyhákban, illetve bármilyen ipari és közületi térben alkalmazható ötrétegű, enyhén hajlítható Expona burkolat teljesen sima felületre, vízzáró ipari ragasztóval rögzíthető. Felragasztható nútos OSB-re, gipszkarton felületre, MDF-re, burkolható vele fal, padló vagy berendezési tárgy (pult, térbútor stb.). Vastagsága (2–3,5 mm) miatt nincs szükség a korábbi burkolat eltávolítására, megfelelő aljzatelőkészítés után közvetlenül a régi kerámia-, csempe-, padlóburkolatra ragasztható, és még a burkolatra nyíló ajtókat sem kell „átszabni”.

Dizájnburkolatok innovatív nyomdatechnikával

 

Praktikus, tartós és kreatív

Az Expona burkolatok felületeit dizájnerek bevonásával alakítja a cég, a valósághű megjelenés az innovatív nyomdatechnikával előállított dekorációs rétegeknek köszönhető. A széles választékban kapható faimitációk mellett kő- és fémutánzatú, illetve egyéb mintázatok is megjelennek a kínálatban. A rozsdás vasfelület vagy a trapézlemezre hasonlító megjelenés az egyre népszerűbb „indusztriáldizájn” enteriőrjeinek megalkotására alkalmas anélkül, hogy nehéz és nehézkesen kezelhető, installálható anyagokkal kellene bajlódni. A burkolatok természetesen padlófűtéshez is használhatók, nem csökkentve annak hatékonyságát. A termékválasztékban közületi terek menekülési-útvonalainak burkolására alkalmas termékek is találhatók: e felhasználásra a vonatkozó, tavaly megváltozott előírások értelmében a Bfl-s1 besorolású PVC-burkolatok engedélyezettek.

Dizájnburkolatok innovatív nyomdatechnikával

 

Több, mint burkolat

Az Expona ipari és lakossági felhasználásra, különböző vastagságban és kopásállóságban kínálja termékeit, és minden termékére 15 év gyári garanciát vállal színtartóságra, mérettartóságra és kopásállóságra. A burkolatokhoz a magyarországi képviselet teljes körű háttérszolgáltatást nyújt: ingyenes tanácsadás és helyszíni felmérés, garanciális kivitelezés, utólagos karbantartáshoz tisztítószerek értékesítése stb.

Expona burkolatokat használt többek között a Max City, a Kika, a Libri, a Triumph, a New Yorker, a Levis, az Intersport.

 

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo