2013. február 25.

iPad-et nyerhet, aki részt vesz az Építészkongresszuson!

iPad-et nyerhet, aki részt vesz az Építészkongresszuson!

A 2013. március 9-i Nemzetközi Építészkongresszus fő támogatója a Hörmann Hungária; a cég újdonságairól a helyszínen is lehet majd tájékozódni. Azok között, akik a Hörmann asztalát felkeresik, egy iPad készüléket sorsolnak ki a rendezvényen. 

A Hörmann az idei müncheni Bau kiállításon is nagy figyelmet keltett újdonságaival, többek között a világ legjobb hőszigetelésű bejárati ajtóját (U=0,45 W/m2K), a homlokzatba szinte észrevehetetlenül illeszthető kaput, illetve a rejtett pánttal és rejtett ajtócsukóval a garázskapuba integrált ajtót is itt mutatták be.

Az iPad-nyereménytől függetlenül is érdemes lesz felkeresni tehát az Építészkongresszuson a Hörmann-asztalt, csakúgy, mint a többi szponzorét.

Az idén tizedik alkalommal megszervezett Építészkongresszus előadói ezúttal is a nemzetközi építészvilág neves és karakteres alakjai közül kerülnek ki: több éves előkészítő munka után fogadta el a szervezők meghívását Glenn Murcutt Pritzker-díjas, világhírű ausztrál építész, és előadást tart még többek között a 2009-ben a Világ legjobb épületét tervező dél-afrikai építész, Peter Rich.

Az előadókról, a programról és a jelentkezési lehetőségről részletes információ itt található. >>

 

iPad-et csak egy résztvevő nyerhet, viszont minden építészkamarai tag megkaphatja a 3,5 továbbképzési pontot (2012/397).

A Hörmann jóvoltából elnyerhető iPad leendő tulajdonosa pedig új készülékére akár megrendelheti szaklapjaink és segédleteink digitális változatát:

Metszet >>

Építési Megoldások >>

Fa tartószerkezetek >>

Kisokos statikusoknak >>

Vidék és Gazdaság >> 

hírlevél-feliratkozás

épjog