2011. december 22.

Magyar fejlesztésű homlokzati hőszigetelés

Magyar fejlesztésű homlokzati hőszigetelés

Új építésekhez és felújításokhoz, társas- és családi házakhoz egyaránt kitűnő megoldást nyújt a polisztirol lapos Gabo-Therm homlokzati hőszigetelő rendszer. A kitűnő műszaki tulajdonságokkal rendelkező termékek alkalmazásával – a hazai fejlesztésnek és gyártásnak köszönhetően – kedvező áron tehetők energiahatékonyabbá az épületek.

Thermo Lip polisztirol lap ragasztó

A Gabo-Therm homlokzati hőszigetelő rendszerhez használt expandált, pihentetett polisztirol lapok jelentős hőmérséklet változások esetén sem zsugorodnak, eredeti formájukat tartósan megőrzik. A polisztirol lapok ragasztója a műgyantás, mikroszálas erősítésű Thermo Lip, mely az erősítésnek köszönhetően nagy teherbírású és szakítószilárdságú, rugalmas, üvegszövet háló beágyazására is alkalmas termék.

 

Gabo-Therm alapozó

A Gabo-Therm alapozó diszperziós, szilikát- és szilikonvakolatok, illetve festékek, nemesvakolatok és lábazati vakolatok alapfelületeinek kezelésére szolgáló termék, mely az alapfelület szívóképességének kiegyenlítésére és tapadóképességének fokozására szolgál. A póruslekötő alapozó elősegíti a ragasztó és a vakolat közöti jobb tapadást. A feldolgozásra kész, diszperziós kötőanyagot tartalmazó, vízzel hígítható univerzális mélyalapozó folyadék natúr és színes változatban kapható. (Színes alapozó alkalmazásával egységesebb színárnyalatú vakolt felületek nyerhetők.)

A kezelendő felület durva hibáit (repedések, fészkek stb.) célszerű az alapozó felhordása előtt kijavítani. A 20 literes kiszerelésben kapható alapozó ecsettel, hengerrel, vagy szórással, egy, maximum két rétegben hordható fel.

 

Gabo-Therm vékonyvakolat

A homlokzati hőszigetelő lapok, illetve a falszerkezet védelmére, dekoratív rétegként, vagy belső felületek díszítésére szolgáló vízzáró, légáteresztő, szép megjelenésű műgyantás Gabo-Therm vékonyvakolat közel százféle színben kapható. A finomszemcsés (maximális szemcsenagyság 2 mm), pasztaszerű vakolat +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten hordható fel, száradási ideje 24-48 óra.

 

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás