2017. február 24.

Tűzgátló tetőpanelek nyereg- és félnyeregtetőkhöz

Tűzgátló tetőpanelek nyereg- és félnyeregtetőkhöz

A BruchaPaneel DP-F tűzgátló tetőpanelek új építésekhez, illetve régi, nem szigetelt tetők felújításához egyaránt alkalmasak. A panelek bármilyen alszerkezetre (fa, beton, acél) szerelhetők. A háromszoros szigetelés kimagasló védelmet nyújt a kondenzvíztől. A nút-féderes elemcsatlakozásnak köszönhetően a tűzgátló tetőpanelek vízszintes és függőleges homlokzati panelként is alkalmazhatók.

A BruchaPaneel DP-F tűzgátló tetőpanel felső trapézlemezének jellegzetes formája gondoskodik a fokozott stabilitásról, lehetővé téve a statikai elvárásoknak történő egyszerű – az alszerkezettől függő – megfelelést. A tűzgátló panellel a tető egy munkafolyamatban fedhető be, nagyon gyors és tiszta, illetve gazdaságos szerelést lehetővé téve.

Tűzgátló tetőpanelek nyereg- és félnyeregtetőkhöz

 

BruchaPaneel DP-F tűzgátló tetőpanel főbb jellemzői:

  • nyereg- és félnyeregtetőkhöz alkalmazható;
  • időjárásállósága kiváló;
  • teherbíró képessége nagy;
  • nem éghető;
  • 3°-os (5,2 százalékos) tetőlejtéstől alkalmazható.

A panelek fegyverzete tekercsben bevonatolt, tűzihorganyzott, 0,6 mm vastag finomlemez. A külső, látható oldal 25 μm vastag poliészter bevonattal, PVC védőfóliával ellátott. A trapézprofil 42 mm-es, a magasborda-távolság 333 mm.

A belső, látható oldal szintén 25 μm vastag poliészter bevonatot kap, de PVC védőfóliát nem. Háromféle profilkialakítással rendelhető.

Tűzgátló tetőpanelek nyereg- és félnyeregtetőkhöz

A fegyverzetek a Brucha Basic színválasztékában kaphatók.

A fegyverzetek között merőleges szálirányú kőzetgyapot szigetelőmag található, ami nagy nyírószilárdságú tapadással rögzül a fegyverzethez. Térfogatsúlya körülbelül 120 kg/m³, tűzállósága az EN 13501-1 szabvány szerinti, A1 osztályú, nem éghető

A panelcsatlakozások kívül a bordák átfedésével oldható meg, a panel habmentes lemezfelületét a csatlakozó panel megfelelő felületére helyezve. A belső oldalon speciális alakképzéssel csatlakoznak a panelek: az egyik tetőpanel horonyhoz tökéletesen illeszkedő ellennútja ráfed a másik panel hornyára. Ezzel a ráfedéssel különösen jól záró panelkapcsolat érhető el.

Tűzgátló tetőpanelek nyereg- és félnyeregtetőkhöz

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo