2010. február 22.

Elegáns és könnyen kezelhető egy- és kétszárnyú kapuk

Elegáns és könnyen kezelhető egy- és kétszárnyú kapuk

Az egy- és kétszárnyú, ki- és befelé egyaránt myitható Egidia kapuk kitűnő megoldást nyújtanak társasházak, lakóparkok, uszodák, áruházak, ipari telephelyek stb. változatos és esztétikus térlezárási igényeire.

A bármilyen típusú kerítéssel harmonizáló, egyszerű mintázatú, elegáns megjelenésű egy- és kétszárnyú Egidia kapuk a keretnek, valamint a kétfajta kitöltésnek köszönhetően rendkívül stabilak, ugyanakkor könnyűek. A pálcabetétes, illetve Nylofor 3D kitöltéssel kapható szárnyaskapuk keretéhez 4 méter szélességig 40x40 mm-es, e felett 50x50 mm-es zártszelvényt alkalmaznak. A kapuk oszlopai – hosszuktól függően – 80x80, 100x100 vagy 120x120 mm-es zártszelvényekből, oszlopsapkával ellátott kivitelben készülnek.

Elegáns és könnyen kezelhető egy- és kétszárnyú kapuk

Az állítható zárfogadó és a speciális zárszerkezet révén a kapuk ki- és befelé egyaránt nyithatók. Kétszárnyú kapuk esetében az egyik szárnyat kapurögzítő retesszel látják el. A szárnyaskapukat hengerzárral és állítható zsanérkészlettel szállítják, természetesen elektromágneses zárfogadó is rendelhető hozzájuk. A kapuk alapkivitelben kézi működtetésűek, de automatizált változat is rendelhető. Kialakításuknak köszönhetően a szárnyaskapuk néhány alapvető szerszám segítségével könnyen szerelhetők.

Elegáns és könnyen kezelhető egy- és kétszárnyú kapukElegáns és könnyen kezelhető egy- és kétszárnyú kapuk

A kapuk tűzihorganyzott, vagy tűzihorganyzott és porszórt felületű (zöld vagy antracit színű) változatban kaphatók; a felületkezelés hosszú éveken át megvédi a szerkezetet az átrozsdásodással szemben.

Az Egidia kapuk az építészeti termékekről szóló 89/106/CE irányelveknek megfelelő CE jellel rendelkeznek, és megfelelnek az ipari és lakossági garázs- és kertkapukra vonatkozó EN 13241-1 szabványnak.

hírlevél-feliratkozás

épjog