2010. június 24.

Megbízhatóan és zökkenőmentesen működő önhordó tolókapuk

Megbízhatóan és zökkenőmentesen működő önhordó tolókapuk

Az Egidia tolókapuk teljesen önhordó szerkezetek – nemcsak a kapuszárny nem igényel külön támaszt, de a hordozószerkezetet sem kell pillérekkel kiegészíteni. Csendes működésük a speciális, rozsdamentes anyagból készülő görgőknek köszönhető, könnyed gördülésüket az ellensúlyozott kialakítás garantálja.

Az egyszerű mintázatú, elegáns megjelenésű Egidia tolókapuk bármilyen típusú kerítéssel harmonizálnak, kitűnő megoldást nyújtva társasházak, lakóparkok, uszodák, áruházak, ipari telephelyek stb. változatos térleválasztási igényeire. Az kapuk tűzihorganyzott, vagy tűzihorganyzott és porszórt felületű (zöld vagy antracit színű) kivitelben kaphatók; a felületkezelés hosszú éveken át megvédi a szerkezetet az átrozsdásodással szemben.

 

Megbízhatóan és zökkenőmentesen működő önhordó tolókapuk

 

A pálcabetétes (30x18 mm-es, 110 mm távolságú, függőleges U-profilok), illetve Nylofor 3D kitöltéssel készülő tolókapuk szárnyának keretét függőlegesen 40x40 mm-es, vízszintesen 60x40 mm-es zártszelvények alkotják, az alsó gerenda mérete 75x65 mm. A görgőbakokkal közös talplemezen elhelyezett vezetőoszlop 80x80 mm-es. (Kiegészítőként – szintén 80x80 mm-es – fogadóoszlop is rendelhető.)

Az Egidia kapuk zárt, keretes kialakításuknak, valamint kitöltésüknek köszönhetően rendkívül stabilak, ugyanakkor könnyűek. Jobbos és balos kivitelben rendelhetők (a kapu nyitási iránya a külső oldalról nézve állapítandó meg). A manuális működtetésű kapuk kampószárral, az automatizált kapuk 350 W teljesítményű motorral, kétcsatornás távirányítóval, fotocellapárral, valamint figyelmeztetőlámpával felszerelve kaphatók.

 

Megbízhatóan és zökkenőmentesen működő önhordó tolókapukMegbízhatóan és zökkenőmentesen működő önhordó tolókapukMegbízhatóan és zökkenőmentesen működő önhordó tolókapuk

 

Beépítésük egyszerű: a kapukat csak szintezni kell, majd csavarokkal rögzíteni az előzetesen elkészített betonalaphoz – ezután az Egidia könnyedén, megbízhatóan és zavartalanul működő szerkezetté válik, függetlenül a hótól, a lehullott levelektől vagy a felhalmozódó földtől, homoktól.

hírlevél-feliratkozás

épjog