2009. október 17.

Egyszerűen beépíthető, biztonságos vízszigetelések

Egyszerűen beépíthető, biztonságos vízszigetelések

Megbízható és hosszú távú megoldást nyújtanak a Grace cég időjárástól kevésbé függő beépíthetőségű, egyszerűen és gyorsan elhelyezhető, mégis különlegesen biztonságos vízszigetelő termékcsaládjai.

Három, egymással teljes mértékben kompatíbilis vízszigetelő termékcsaládot kínál a Grace, mely anyagok beépítéséhez sem áramra, sem gázra, sem gépi berendezésre nincs szükség. A cég szakértői építtetőknek, tervezőknek és kivitelezőknek egyaránt teljes körű segítséget nyújtanak, akár a megfelelő termék kiválasztásáról, akár a leggazdaságosabb megoldás kidolgozásáról legyen is szó.

Egyszerűen beépíthető, biztonságos vízszigetelések

Grace vízszigetelések

• A Preprufe vízszigetelő lemezek teljes felületükön erős adhéziós kötéssel tapadnak a nedvességtől védendő vasbeton szerkezethez, így együtt mozognak az épülettel, tehát a talaj esetleges mozgása sem károsítja a szigetelést. A robusztus lemezen közvetlenül szerelhető a betonacél. Az elkészült szigetelés 70 méteres víznyomásig használható, vegyszerálló és gázzáró, így alkalmazásával föld alatt is porszáraz terek nyerhetők.

• A Bituthene öntapadó szigetelőlemezek legújabb változatai -10 °C hőmérséklettől, nedves felületen is alkalmazhatók, és típustól függően egy rétegben szintén 70 méter vízoszlopnyomás elviselésére alkalmasak. Öntapadó kivitelüknél fogva egyszerűen elhelyezhetők. A keresztlaminált HDPE-fólia hordozórétegnek köszönhetően a lemezek erősek, mérettartók, ugyanakkor nagy szakítószilárdságúak, az erősen modifikált bitumenes szigetelőréteg pedig bizonyos fokú „öngyógyuló” tulajdonságot eredményez.

• A Procor kétkomponensű, vízbázisú, kenhető szigetelőanyag igen alacsony károsanyag-tartalommal rendelkezik, így a beltéri felújítások ideális anyaga, annál is inkább, mivel nedves és szabálytalan felületeken is kitűnően tapad és közvetlenül burkolható. Az 500 százalék nyúlási képességgel rendelkező gumialapú anyag erősítőszalagok használata nélkül, egy rétegben áll ellen akár 20 méteres víznyomásnak is – ezzel teraszok, zöldtetők, illetve más, akár bonyolult geometriájú építményrészek védelmére is ajánlható.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog