2010. május 15.

Esztétikus bevilágítópanel oldalfalakra

Esztétikus bevilágítópanel oldalfalakra

A Kingspan Wall-Lite fényáteresztő falpanel alkalmazásával természetes fény jut az épületbe, fokozva az épület belső hőmérsékletének szabályozhatóságát, ráadásul mindezt esztétikus kialakításban. A falbevilágító elegendő fénymennyiséget enged az épület belsejébe anélkül, hogy annak használatát bármely módon korlátozná.

A falbevilágító alkalmazása segíthet a világítás költségeinek csökkentésében, miközben a helyiségben tartózkodók természetes napfény mellett dolgozhatnak. A rendszer alkalmas a hagyományos bevilágítást elősegítő ablaksávok kiváltására, és tökéletesen illeszkedik a Kingspan rejtett rögzítésű, valamint az Optimo falpanelrendszereihez.

Esztétikus bevilágító panel oldalfalakra

 

Az UV-álló Wall-Lite panel U=1,26 W/m2K hőátbocsátási tényezőjével energiahatékony megoldást nyújt a homlokzatkialakításokra. Az 1,8–8 méter hosszúságban készülő fényáteresztő falpanelek – a szendvicspanelekhez hasonlóan – bármilyen típusú épületre, akár függőlegesen, akár vízszintesen beépíthetők. Mivel a Wall-Lite egyrétegű bevilágító, beépítése nem igényel üvegezési szaktudást.

 

Esztétikus bevilágító panel oldalfalakra

Esztétikus bevilágító panel oldalfalakra

A Kingspan Wall-Lite többféle színben (áttetsző, opál, kék, zöld, lila, piros, narancs, sárga) is elérhető.

 

Esztétikus bevilágító panel oldalfalakra

 

A rendszer előnyei:

• kiváló fényáteresztő képesség;

• 25 év várható élettartam (100 százalékban újrahasznosítható anyagok);

• nagyfokú színtartóság;

• kis súlya és az egyrétegű üvegezés miatt gyors és egyszerű szerelhetőség;

• a gyors szerelhetőséget gyárilag kialakított alumínium távtartók is segítik;

• kiváló ütésállóság és hőtechnikai tulajdonságok;

• ISO 9001:2000 (minőségellenőrzés) és ISO 14001 (környezetvédelem) szerinti gyártás.

A Kingspan Wall-Lite panelek infravörös (IR) fényt elnyelő típusa az átlagosnál nagyobb mértékben csökkenti az infravörös sugarak hatását, gátolva ezzel a helyiségek felmelegedését, és lehetővé téve a belső hőmérséklet könnyebb szabályozhatóságát. A 38 mm vastag, 1,26 W/m2K U-értékű, 4,7 kg/m súlyú IR Wall-Lite panelek kétféle – kék, illetve zöld – színben kaphatók.

hírlevél-feliratkozás

épjog