2011. szeptember 05.

A nagy fesztávú tetőpanelekkel zöldtetők is készíthetők

A nagy fesztávú tetőpanelekkel zöldtetők is készíthetők

A nagy fesztávú KS1000 X-Dek hőszigetelt szendvicspanelek vízszigetelő lemezzel ellátva ideális megoldást nyújtanak lapostetők kivitelezésére, ipari és lakóépületeken egyaránt. Az előregyártott (gyorsan beépíthető) panelek teherhordó képességük révén végleges felületet adnak a tető utólagos vízszigetelésének.

Az X-Dek hőszigetelt szendvicspanelek minden olyan lapostetős épületnél alkalmazhatók, ahol a tetőlejtés nagysága mezőben legalább 2 százalék, vápában legalább 1 százalék. A tetőpanelrendszer rendelkezik a szükséges teherbírással, merevséggel és hőszigetelő képességgel, beépítés után csak utólagos vízszigeteléssel kell ellátni. A KS1000 X-Dek szendvicspanelek zöldtetők készítésénél is alkalmazhatók. Tűzvédelmi szempontból „hagyományos” tetőpanelnek számítanak, szerkezeti elemként javítják az acél tartószerkezet merevségét.

 

A nagy fesztávú tetőpanelekkel zöldtetők is készíthetők

 

A normál hosszméret 2,5–13,5 méter közötti, de 13,5 méternél hosszabb, maximum 15 méter hosszú panelek is rendelhetők. Mindegyik panel visszavágással készül, aminek hossza 50 mm.

 

A nagy fesztávú tetőpanelekkel zöldtetők is készíthetők

 

A paneleket a légzárás érdekében a lehető legszorosabban kell egymáshoz illeszteni, és minden oldalcsatlakozást butilszalaggal szigetelni. A csatlakozások további stabilitása, légzárása, együtt dolgozása és a KS1000 X-Dek panelek tűzgátlásának biztosítása érdekében a panelek átlapolása mentén fűzőcsavarokat is kell alkalmazni.

Az előregyártott technológia gyakorlatilag kizárja szerelési hibákat, garantálva a jó minőséget, és gyors beépíthetőséget eredményez.

 

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás