2010. március 24.

Axiál Szakmai Napok

Axiál Szakmai Napok

Az idei év Axiál Szakmai Napok rendezvénye március 18-án nyitotta meg kapuit a cég központi telephelyén, Baján. A 3 nap alatt 12000 látogató tekintette meg a 80 ezer m2 kiállítótéren megrendezett, Dél-Magyarország legnagyobb mezőgazdasághoz és építőiparhoz kapcsolódó gépészeti szakkiállítását.

Az eseményről az Axiál Kft. az alábbi sajtóközleményt adta ki:

 

"A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes megnyitón tiszteletét tette dr. Gráf József földművelésügyi- és vidékfejlesztési miniszter, valamint Baja város polgármestere, dr. Révfy Zoltán.

Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Pintér Zsolt ügyvezető igazgató a sajtótájékoztató után átadta a cég által értékesített 19999., 20000. és 20001. gép kulcsait.

A gépek tulajdonosai:

1. 19 999. gép Manitou MLT 940, Kocsolai Mg. Szövetkezet

2. 20 000. gép Hyundai R140W-7A/2PC , Emel Kft

3. 20 001. gép CLAAS Rollant 350 R, Dráva-Frucht Kft ( Halász István ) Bélavár

 

A belépő vendégeket már a nyitás pillanatától kezdve olyan állandó programok fogadták, mint a CLAAS ruházati, játék és makett shop, ruházati bemutatók, Bruder játékvásár, csillagtúra gyerekeknek különböző játékos feladatokkal, kiskert- és parkápolás gépesítési bemutató, rally autó és motorcsónak kiállítás, GPS-es flottakövetési bemutató és tanácsadás. A legkisebbeket gyermekkuckó várta az alkatrész logisztikai központban.

A szervizüzletág az oktatóteremben mutatkozott be; képekkel illusztrált hasznos tanácsokat böngészhettek végig a betérők, a traktor szimulátorral nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is jól szórakoztak. Igen nagy népszerűségnek örvendett a csillagtúra egyik állomásaként az elektromos targoncaverseny játék. Szerencsére az AXIÁL Kft. partnereinek körében is egyre fontosabb szerep jut az átalánydíjas szerződéseknek. A növekvő szerződéskötési kedv az érdeklődők nagy számából is látszott: szervizmérnökök fáradhatatlanul válaszoltak a partnerek által ezen témakörben feltett kérdésekre.

A szervizműhelyt is be lehetett járni, végig lehetett nézni a nullrevíziós folyamatokat, a vonalbafúró gyakorlati bemutatását, mobilfékpadi diagnosztikát, a speciális gépösszeszerelés, illetve a motorfelújítás és motorfékpadi mérés folyamatait.

A rendőrség, mint meghívott kiállító a legkisebbeknek kedveskedett elektromos járművekkel, amelyeket a kicsik valódi rendőrök irányításával próbálhattak ki.

S ha valaki kifáradt a mozgó építőgép- és gépbemutatók, a Loctite gyakorlati ragasztástechnikai bemutató, a Kränzle magasnyomású forró- és hidegvizes mosó gyakorlati bemutatója és a különböző szakmai előadások megtekintése alatt, az a telephely hátsó részén kialakított gasztro-udvar étel- és italkülönlegességeinek végigkóstolása közben pihenhette ki a fáradalmakat. A közelben, a kiállítói sátorban kaptak helyet a meghívott társkiállítók, akik kóstolóval egybekötött termékbemutatókkal vonzották a látogatókat.

Idén is fergeteges sikert aratott a naponta három alkalommal megtekinthető Gépshow, amelyben Beleznai Endre, Komonyi Zsuzsi, Kovács Kati és zenekara, brazil táncosok, artistacsoportok, break táncosok mutatták be humoros, és sokszor lélegzetelállító produkcióikat. A telt házas előadásokról csak pozitív élménybeszámolókat lehetett hallani.

Pénteken a Gépshow műsora előtt Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos és Torma Tamás, a szervizüzletág igazgatója három partnernek adta át az AXIÁL Kft. Kiváló Átalánydíjas Partner elismerést.

 

A díjazottak:

1. Nagykun 2000 MgZRt, Kisújszállás

2. Csele-Delta Kft, Görcsönydoboka

3. Béke Agrárszövetkezet, Hajdúböszörmény

A rendezvény ideje alatt meghívott szakemberek előadásait lehetett meghallgatni:

Dr. Popp József, Agrárgazdasági Kutató Intézet Kandidátusa. Előadásának címe: A főbb mezőgazdasági termények és termékek jövőbeni piaci lehetőségei

Michael Horsch, a Horsch GmbH cégvezetője és tulajdonosa. Előadásának címe: A kukoricatermesztés új útjai.

Simon Revell, Simba marketingigazgatója. Előadásának címe: Gazdálkodás támogatás nélküli időszakban – költséghatékony megoldások

Pierre-Arnaud Noiret, Berthoud regionális képviselője. Előadásának címe: Mitől egyediek a Berthoud permetezők?"

 

hírlevél-feliratkozás

épjog