2010. június 02.

Kórházat támogatnak az Axiál Szakmai Napok bevételéből

Kórházat támogatnak az Axiál Szakmai Napok bevételéből

Az Axiál az Egészségért programsorozat újabb állomásaként Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az Axiál Kft. tulajdonosa és Vida József, a Manax Kft. ügyvezetője 1.000.000 Ft értékű, gyógyászati segédeszközök vásárlására fordítható támogatást adott át a Bajai Kórház Gyermekosztályának.

Fodor Gyöngyi – aki maga is gyakorló anyuka – kihasználva az ünnepélyes átadó nyújtotta lehetőséget, néhány szóban megköszönte a Szent Rókus Kórház Gyermekosztályán dolgozók munkáját, akik mind szakmailag, mind emberileg maximális segítséget nyújtanak a beteg gyermekeknek és szüleiknek.

A támogatás az Axiál Szakmai Napok rendezvény, és az ott a Manax Kft. által működtetett becsületkasszás „Béremelés" belépőiből gyűlt össze. A támogatásról szóló oklevelet dr. Károly Éva főorvos asszony vette át, aki a pénzt a kórház dolgozóinak, és azoknak a Baja és Kalocsa környéki gyermekeknek a nevében köszönte meg, akiket a kezelése a kórházban történik. Az összegből egy olyan hallásvizsgáló készüléket vásárolnak, amely gyors és fájdalommentes tesztlehetőséget biztosít a középfül gyulladás kiszűrésére csecsemőknél és kisdedeknél.

(Forrás: www.axial.hu)

Támogatás a kórháznak az Axiál Szakmai Napok bevételéből

hírlevél-feliratkozás

épjog