2010. április 21.

Egyedi méretre gyártott expandált lemezek

Egyedi méretre gyártott expandált lemezek

Ez év eleje óta a Mevaco már nemcsak perforált, hanem expandált lemezeket is gyárt és szállít – a cég 2010-es új katalógusában a vevők részletes információkat találhatnak a saját készítésű, egyedi méretre gyártott expandált lemezekről.

Egyedi méretre gyártott expandált lemezekA Mevaco-katalógus 2010-ben teljesen megújult: a 416 oldalas kiadvány áttekinthetőbben, részletesebben, de a megszokott igényességgel áll az érdeklődők szolgálatára. A részletes perforáltlemez-információk, funkcióra és dizájnra vonatkozó ötletek, hullám- és ponthegesztett rácsokra, kiegészítőkre vonatkozó ismeretek és műszaki tippek mellett újdonságként megjelent a saját készítésű, méretre gyártott expandáltlemez-kínálat is. Az alapanyagok, a szemméretek és -formák széles választéka, a különféle expandálási módok sokoldalúan alkalmazhatóvá teszik a Mevaco új termékét.

A méretre gyártott expandált lemezek egyénileg alakíthatók az alapanyag, az anyagvastagság, a szemforma, a lemezméret és a vágásfajta megválasztásával, akár már 1 darab rendelésekor is. A lemezek mérete 300x300 mm és 1500x3000 mm közötti lehet, az anyagvastagság 0,7–3 mm között választható. A lemezek 110 féle alapanyagból készülhetnek, különféle expandálási lehetőséggel, szemformával és vágási móddal.

 

A gyártás és a vevőszolgálat által kínált előnyök

A Mevaco erőssége – a sokszínű termékpaletta mellett – a korrekt áron kínált kis és közepes mennyiségek gyártásában rejlik: nincs minimális rendelési érték és mennyiség, akár 1 darab lemez is rendelhető.

A Mevaconak 4 napra van szüksége a gyártáshoz, a csomagoláshoz és az egyedi méretre gyártott expandált lemez elküldéséhez, így nem okozhatnak gondot a hirtelen kapott megbízások, vagy a rövid határidők sem.

Az online-shopban egyszerűen és napszaktól függetlenül lekérdezhető a Mevaco raktári termékeinek ára, ahol akár rendelni is lehet. A szükséges adatok megadása után személyre szabott árlista áll az érdeklődők rendelkezésére.

hírlevél-feliratkozás

épjog