2011. március 26.

Hő- és vízszigetelés egyben

Hő- és vízszigetelés egyben

Az Iso-Roll páracsatornákkal ellátott expandált polisztirolhab hőszigetelő lemez, bitumenes szigetelőlemez kasírozással. A lemezek alkalmazása – szerkezeti felépítésükből adódóan – rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé: egy művelettel készül a hőszigetelő és a páraáteresztő réteg, illetve a vízszigetelés első rétege.

A jó hőszigetelő képességű, gyorsan, akár utólagosan is beépíthető Iso-Roll víz- és hőszigetelő lemez a felületén kialakított páracsatornák révén gondoskodik a páraszellőzésről. Az expandált polisztirolhab hőszigetelő lemezt nagyobb méretű bitumenes szigetelőlemezre kasírozzák, és az így kialakult bitumenes lemezszélek képezik a szigetelés végtelenítéséhez szükséges átfedést.

Az Iso-Roll alkalmazási lehetőségei:

• egyenes rétegrendű új tetők víz- és hőszigetelése;

• egyenes rétegrendű tetők szigetelésének felújítása;

• lapostetők utólagos víz- és hőszigetelése.

 

Iso-Roll Normál

Az üvegfátyol erősítésű bitumenes vízszigetelő lemezzel kasírozott Iso-Roll Normál hőszigetelő lemezen a bitumenes lemezszélek képezte átfedések nem öntapadók. A jobb vízszigetelés érdekében ezeket bitumenes ragasztóval célszerű összeragasztani. Mivel az Iso-Roll Normál üvegfátyol erősítésű bitumenes szigetelőlemezzel készül, ezért a megfelelő szigetelési rétegrend érdekében még egy réteg alátét- és egy zárólemez beépítésére van szükség, teljes felületen történő lánghegesztéssel.

 

Iso-Roll Speciál

Az Iso-Roll Speciál üvegszövet erősítésű bitumenes szigetelőlemezzel kasírozott hőszigetelő panel átfedései öntapadó bitumenes sávval készülnek, és a védő papírcsík eltávolítása után egyszerű hengerléssel kialakítható az átfedések vízzárósága. Az Iso-Roll Speciálra kasírozott üvegszövet erősítésű bitumenes szigetelőlemez a vízszigetelés első rétege, ezért csak egy réteg teljes felületen lánghegesztett zárólemez beépítésére van szükség.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog