2011. október 21.

Csiszolás, fűrészelés és vágás egyetlen szerszámmal

Csiszolás, fűrészelés és vágás egyetlen szerszámmal

A Skil új, 200 wattos teljesítményű Multi-Tasker szerszáma csiszoláshoz, fűrészeléshez és vágáshoz is használható, ráadásul porszívó adapterrel is rendelkezik. A sebesség-előválasztás, az OIS tartozékok széles választéka, a kis súly és a kényelmes markolat együttes megléte teszik egyedülállóvá e kéziszerszámot.

A Multi-Tasker 200 wattos teljesítményével és a sebesség-előválasztással számos alkalmazáshoz nyújt megfelelő teljesítményt, és ezzel sokoldalúságot.

 

Csiszolás, fűrészelés és vágás egyetlen szerszámmal Csiszolás, fűrészelés és vágás egyetlen szerszámmal Csiszolás, fűrészelés és vágás egyetlen szerszámmal

 

A szerszám kompakt és könnyen kezelhető, a lehető legkisebb súlyt és legkisebb méretű markolatot alkalmazó egyedülálló kombinációnak köszönhetően. Az ergonomikus, karcsú kialakítás, a puha markolat kényelmessé teszi a használatot és biztonságossá az irányítást. A Multi-Tasker csatlakozórendszere a csiszoláshoz, fűrészeléshez és vágáshoz alkalmas tartozékok mellett bármilyen más szabványos OIS többfunkciós tartozék használatát is lehetővé teszi.

 

Csiszolás, fűrészelés és vágás egyetlen szerszámmal

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog