2018. augusztus 27.

RENSON innovációk az árnyékolásban

RENSON innovációk az árnyékolásban

A kortárs építészetben előtérbe került minimalizmust követve a Renson kifejlesztette Panovista és Slidefix elnevezésű árnyékolórendszereit, melyek tökéletes választ adnak az egyre nagyobb üvegfelületeket kívánó építészeti igényekre.

PANOVISTA – Átlátható árnyékoló üveg-üveg találkozású sarokablakokhoz

Ez az újfajta, átlátható szövetből készülő árnyékoló, ideális megoldást nyújt sorolóelemek nélküli sarokablakokhoz, -ajtókhoz és sarok-tolóablakokhoz, -ajtókhoz, melyek árnyékolása hagyományos szerkezetekkel megoldhatatlan – mindezt a sarkokon elhelyezett lefutó sínek és sodronyok nélkül.

 

 

A Panovista árnyékoló mindkét szárnya egyszerre, távirányítóval húzható fel és le az árnyékolási igények szerint anélkül, hogy az épület körüli panorámáról le kellene mondanunk.

 

Átlátható árnyékoló üveg-üveg találkozású sarokablakokhoz Átlátható árnyékoló üveg-üveg találkozású sarokablakokhoz

 

SLIDEFIX – Oldalirányban eltolható napvédő árnyékoló

Az eltolással nyitható Slidefix árnyékoló nagy nyíló felületek és tolóajtók, -ablakok árnyékolására nyújt megoldást. Alkalmazható folyosók, átjárók, egy-, illetve kétirányban eltolható tolóajtók árnyékolására kül- és beltéren egyaránt.

 

 

A Slidefix árnyékolóval úgy szűrhető ki a napfény, hogy a szerkezet nem gátolja a kilátást – köszönhetően az átlátható textilnek –, amivel elkerülhető a bezártság érzete, és sötét sem lesz a szobákban. Amennyiben teljes sötétségre lenne szükség – például hálószobákban – természetesen lehetőség van kifejezetten sötétítő (blackout) szövetek alkalmazására is.

 

Átlátható árnyékoló üveg-üveg találkozású sarokablakokhoz  Átlátható árnyékoló üveg-üveg találkozású sarokablakokhozRENSON innovációk az árnyékolásban  Átlátható árnyékoló üveg-üveg találkozású sarokablakokhoz

 

PANOVISTA és SLIDEFIX bemutatóvideó >>

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog