2012. április 11.

Az Európai EPS Gyártók Szövetségének egyik vezetője is előad a MEPS V. Konferenciáján

Az Európai EPS Gyártók Szövetségének egyik vezetője is előad a MEPS V. Konferenciáján

A Construmán a MEPS V. Konferenciáján az energiatanúsítás folyamatától a kéthéjú falszerkezetek alkalmazásáról szerzett tapasztalatokon át a nagyvastagságú hőszigetelések energetikai hatásaiig szerezhetnek elméleti és gyakorlati ismereteket a résztvevők az egyes témák legkiválóbb hazai és nemzetközi szakembereinek értekezéseiből.

Az Európai Parlament és Tanács 2010. május 19-én kiadott (2010/31/EU) irányelve, amely szerint a tagállamoknak 2020. december 31-ig biztosítaniuk kell, hogy valamennyi új épület közel nulla energiaigényű legyen, a vonatkozó hazai szabályozók változásaiban is egy idő után érvényre jut. A határértékek módosulásai, a korszerű technológiák adaptációja a hőszigetelésben érdekelt szakembereket is új kihívások elé állítják.

A Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete a korszerű hőszigetelés gyakorlatának hazai megszilárdítását elősegítendő Új szabályozók – Minőségi hőszigetelés (minőségi anyagok és alkalmazások) címmel tart előadássorozatot a Construmán. Április 20-án a MEPS V. Konferenciáján az energiatanúsítás folyamatától a kéthéjú falszerkezetek alkalmazásáról szerzett tapasztalatokon keresztül a nagyvastagságú hőszigetelések energetikai hatásaiig számos elméleti és praktikus ismeretet szerezhetnek a résztvevők az egyes témák legkiválóbb hazai és nemzetközi szakembereinek értekezései nyomán. Mivel januártól a MEPS-et az európai szövetség tagjává választották, az európai hőszigetelési trendekről, illetve ezek összevetéséről a magyarországi szakma egyik legavatottabb európai képviselője, az EUMEPS vezetőségi tagja, Stephen Long ad áttekintést.

A részletes program itt ovasható.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog