2022. január 28.

Az új ablakgeneráció – több fény, több üveg, nagyobb biztonság

Az új ablakgeneráció – több fény, több üveg, nagyobb biztonság

Az Internorm KF 520 műanyag és műanyag-alumínium ablaka az innovatív dizájnt köti össze a műszaki know-how-val. Az üvegszárnyas keskeny tokot kívülről nem lehet megkülönböztetni a fix üvegezéstől, és több fényt enged be a szobákba. A belső oldalon a keret különösen keskeny, és síkban fut az ablakszárnnyal.

Az ablakszárnyban egyedülálló vasalat, az I-tec Secure található, ami szinte lehetetlenné teszi az ablak kiemelését. A hagyományos zárócsapok helyét csappantyú veszi át, ami az ablakszárny és a keret precíz záródását teszi lehetővé. Az I-tec Secure-t alapkivitelben tartalmazza a KF 520 és eléri akár az RC3 biztonsági osztályt is.

Az új ablakgeneráció – több fény, több üveg, nagyobb biztonság

 

Több fény

Hogy minél több fény jusson be a szobákba, az Internorm már alapfelszereltségként kínálja az Eclaz prémium üvegbevonatot. Ez a bevonat a fényspektrum kék tartományát felerősítve vezeti keresztül a fényt az üvegen, aminek eredményeként akár 10 százalékkal több napfény juthat az épületbe. Ez nemcsak világosabbá és barátságosabbá teszi a tereket, de növeli az épület energiahatékonyságát is, amivel közel 11 százalékkal kevesebb CO2-kibocsátás érhető el.

Az új ablakgeneráció – több fény, több üveg, nagyobb biztonság Az új ablakgeneráció – több fény, több üveg, nagyobb biztonság

 

Több üveg

A KF 520 ablakszárnya kívülről nem különböztethető meg egy fix üvegtől. Ez azt jelenti, hogy az ablak úgy néz ki, mint egy fix üvegezés, miközben ez egy nyitható ablak. A belső oldalon a keret különösen keskeny és síkban záródik az ablakszárnnyal.

Az új ablakgeneráció – több fény, több üveg, nagyobb biztonság

 

KF 520 műanyag-alu ablak előnyei:

  • keskeny keret, nagyobb üvegarány, több fény,
  • letisztult, modern dizájn,
  • az üvegszárny fix üvegezés hatását kelti,
  • egyedülálló I-tec Secure vasalat alapkivitelben,
  • legmagasabb biztonság akár RC3-ig,
  • a vasalat teljesen a szárnyba van építve,
  • nincsenek látható záróelemek az ablakkeretben,
  • könnyű tisztítás a sima felületeknek köszönhetően,
  • az ablak nyitása és zárása érezhetően könnyebb, mint a hagyományos RC2-kiviteleknél.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog