2022. május 27.

Guardian Sunguard: napvédelem, egyensúlyban a látvánnyal

Guardian Sunguard: napvédelem, egyensúlyban a látvánnyal

Egy üveghomlokzat tervezésénél igény vagy előírás miatt szükség lehet nagy hatékonyságú üveg alkalmazására, így könnyen előfordulhatott, hogy az általános megjelenés tekintetében kompromisszumot kellett kötni. Eddig! Az új Guardian SunGuard SNX 70 megjelenésével ugyanis egyensúly teremthető a napvédelem, a természetes fényáteresztés és a megjelenés között. Lássuk, mit is jelent ez!

A Guardian Glass Europe SunGuard eXtraSelective kínálatának legújabb, nemrég bemutatott SunGuard SNX 70 modellje, háromszoros ezüstbevonattal készült üveg, mely közel 70 százalékos természetes fényáteresztést biztosít kiemelkedő napvédelem és hatékony hőszigetelés mellett. Az új üveg esztétikusan letisztult megjelenésével és finom tükröződésével egységes látványt nyújt különböző tervezési alakzatok és betekintési szögek mellett is.

Guardian Sunguard: napvédelem, egyensúlyban a látvánnyal

 

Mit jelent ez valójában?

A SunGuard SNX 70 úgy garantálja a mai elvárásoknak megfelelő energiatakarékosságot, hogy több természetes fényt enged a belső térbe és persze mindezzel kellemes beltéri komfortérzetet teremt az irodában, illetve a lakókörnyezetben egyaránt.

Guardian Sunguard: napvédelem, egyensúlyban a látvánnyal

 

Kombinációk a hatékonyság növelésére

Különösen hatékony megoldás érhető el Guardian UltraClear alapüveggel kombinálva. Ez a változat SunGuard SNX 70 Ultra néven található meg a Guardian kínálatában. Ennek standard, dupla hőszigetelésű üveg változata 68 százalék fényátengedést, 32 százalék naptényezőt és 1,0 W/m2K Ug-értéket biztosít. A standard, tripla hőszigetelésű változat is hasonlóan kiemelkedő teljesítményt nyújt: 62 százalék fényátengedéssel, 30 százalék naptényezővel és 0,5 W/m2K Ug-értékkel rendelkezik. Az új technológia kiváló átlátszóságának köszönhetően belülről és kívülről egyaránt nagyszerű színhűséget nyújt, 13 százalékos külső tükröződése pedig eleganciát kölcsönöz az épület homlokzatának. Így sem az esztétika, sem pedig a kilátás szempontjából nem kell kompromisszumokat kötni. Az SNX 70 az épület igényeinek megfelelően feszültségmentesített és hőkezelhető (HT) változatban is választható.

Guardian Sunguard: napvédelem, egyensúlyban a látvánnyal

 

Könnyebb engedélyezés

A SunGuard SNX 70 alkalmazásával a szükséges környezetvédelmi tanúsítványok könnyebben megszerezhetők, saját Környezetvédelmi terméknyilatkozattal (EPD) rendelkezik, sőt ez a termék a Cradle to Cradle Certified™ Products környezetvédelmi program független felmérése során bronz minősítést is kapott, arany eredménnyel az „Anyagok újrafelhasználása” kategóriában.

Guardian Sunguard: napvédelem, egyensúlyban a látvánnyal

Inspirálódjon: Energiahatékony üvegmegoldások a Guardian Glasstól: https://buildmarketing.hu/guardian-glass-energiamegtakaritas

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog