2009. december 13.

Megbízható homlokrakodók a fafeldolgozásban

Megbízható homlokrakodók a fafeldolgozásban

A Case homlokrakodók a legkülönfélébb alkalmazásokra nyújtanak tartós, megbízható és termelékeny megoldást, ami annak is köszönhető, hogy az alapgépeket a vevő igényei szerinti, a cég profilja kívánta tartozékokkal és kiegészítőkkel szerelik.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. az elmúlt időszakban – egy hónap különbséggel – két darab Case 821E homlokrakodót adott át a Paulik Fafeldolgozó Kft.-nek. A cég fő profilja a raklapgyártás mellett a fahulladék újrahasznosítása, ezért a gépeket a nagy kapacitású faaprító gép kiszolgálására, az apríték telepen belüli mozgatására, valamint a teherautók megrakodására – pályázaton nyert támogatással – vásárolta a kft. A gépekkel szemben meghatározó elvárás volt a gyorsaság és a megbízhatóság, mivel a cég egy biomassza-erőműnek is beszállítója.

Megbízható homlokrakodók a fafeldolgozásban

Az 5 köbméter kapacitású könnyűanyag-kanállal felszerelt Case 821E homlokrakodók 17,5 tonnás önsúlyához 227 Le/1002 Nm teljesítmény párosul, ürítési magasságuk pedig közel 5 méter, így rámpa nélkül is könnyen és gyorsan megtölthető még a magasított hátfalú teherautók platója is. A gépeket hathengeres, 6 700 köbcentiméteres, közös nyomócsöves Tier III-as turbódízel motor hajtja, amely alacsony fogyasztásával és megbízhatóságával már kivívta a vevők elismerését.

Megbízható homlokrakodók a fafeldolgozásban

A tervezés során a gyártó a kezelő kényelmére is nagy hangsúlyt fektetett: a nagy üvegfelületeknek, az átdolgozott gémkialakításnak is köszönhetően a kezelő minden irányban jól kilát.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog