autodesk

2011. március 03.

A perforált lemezek mint modern légfüggönyök

A perforált lemezek mint modern légfüggönyök

Légfüggönyökkel, azaz a levegő láthatatlan függönyként történő alkalmazásával a terek különböző klimatikus egységekre oszthatók. E készülékekben légáramterelők és aerodinamikai levegőterelő lamellák olyan légáramot hoznak létre, amely kívánság szerint hűthető és fűthető. Kitűnő megoldást nyújtanak áruházakban, ipari épületekben, irodákban.

A Mevaco perforált lemezei a készülékekben elhelyezett motorok takarólemezeként, valamint a légbeszívók terelőlemezeként kapnak szerepet. A középületek légfügönnyeihez alkalmazott nemesacél, illetve festett lemezek ezen felül a tér esztétikus kialakításában is szerepet kapnak. A Mevaco perforált lemezeinek légfüggönyként történő használata jó példa a termék sokoldalú alkalmazhatóságára.

 

A perforált lemezek mint modern légfüggönyök

 

A cég több mint ezer féle perforált lemezt és kiegészítőt tart folyamatosan raktáron, de ezen felül ezernyi lyukasztási lehetőségből is választhatnak az érdeklődők – legyen az téglalap 16 lyukmezővel, vagy paralelogramma egyenes élekkel. A lyukmezők kialakítása is szinte bármilyen lehet, akár kör-, négyzet-, hosszlyukasztású, vagy a Creativ Line-sorozat kivételesen kreatív mintázatai. Különféle anyagvastagságban és méretben áll acél, horganyzott acél, alumínium, nemesacél, vörösréz és titáncink rendelkezésre.

A Mevaco a raktáron lévő cikkeket a megrendelés napján szállítja, de az egyedi rendeléseket is gyorsan és megbízhatóan teljesíti.

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Kötelező marad az energetikai tanúsítvány elkészíttetése eladás vagy bérbeadás esetén

Engedély nélkül építhetők a fagyvédelmi szélgépek (vagy csak az alapjuk)

A „Plázastop” előírásokat már egyes közlekedési létesítményeknél is alkalmazni kell

Új veszélyhelyzeti rendelkezések: közmeghallgatás személyesen megjelenő résztvevők nélkül

Kihirdették az új energetikai tanúsítványról és új energetikai szabályozásról szóló jogszabályokat

épjog