2019. április 25.

Koji László az ÉVOSZ újraválasztott elnöke

Koji László az ÉVOSZ újraválasztott elnöke

 

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) április 24-i tisztújító közgyűlésén Koji Lászlót, az Inconex Kft. igazgatóját választotta elnökének – derül ki a szakmai szervezet sajtóközleményéből.

 

Koji László az ÉVOSZ egyik alapító tagja, aki 30 éve foglalkozik a szövetség érdekképviseleti munkájával. Az évek során több pozíciót is betöltött a Szövetség társadalmi vezetésében, elnöknek első ízben 2015-ben választották meg, jelenlegi újraválasztása további 4 évre szól.

Koji László végzettsége közgazdász; beruházó, ingatlanfejlesztő és kivitelező cégeknél dolgozott korábban. Jelenleg az Inconex Ingatlanhasznosító Kft. igazgatója és az Innovációs és Befektetési Holding igazgatósági tagja.

Sikeres cégek vezetése mellett számos társadalmi tisztséget vállalt és tölt be jelenleg is. Hosszú ideig volt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, jelenleg pedig tiszteletbeli elnöke, általános alelnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke és többek között tagja a Közbeszerzési Hatóság Tanácsának – olvasható az ÉVOSZ közleményében.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog