2015. március 19.

Könnyen beépíthető, sokoldalú, tartós és megbízható építési fóliák

Könnyen beépíthető, sokoldalú, tartós és megbízható építési fóliák

A minőségi alátéthéjazatokból és kiegészítőkből álló DuPont Tyvek Könnyűszerkezetes Megoldások rendszer alkalmazásával a könnyűszerkezetes épületek fal- és tetőszerkezetének energiahatékonysága növelhető. Az egyedülálló fóliák rendszerben alkalmazva időjárásálló, tartós és hatékony védelmet nyújtanak az épület szerkezetének UV-sugárzással, nedvességgel stb. szemben.

A DuPont Tyvek Könnyűszerkezetes Megoldások – igazodva a különböző épületszerkezeteknél felmerülő igényekhez – a DuPont Tyvek termékcsalád lélegző, páraáteresztő alátéthéjazataiból áll. A rendszert a DuPont Airguard belső oldali párafékező, párazáró fóliák, valamint a megfelelő kiegészítők teszik teljessé. A sokoldalúan felhasználható, korszerű termékek különböző szélességű tekercsekben kaphatók, ami segíti a beépítést és minimalizálja a keletkező hulladékot.

Könnyen beépíthető, sokoldalú, tartós és megbízható építési fóliák
BEEdomus innovatív passzívház, amit DuPont Tyvek UV Façade fólia véd (fotó: BEEdomus)

Az épület külső burkolatába építhető DuPont Tyvek fóliák tartósan védik az épület szerkezetét és hőszigetelését, javítva az épület energiahatékonyságát, amit gyakorlati alkalmazások, illetve független bevizsgáló szervezetek által végzett mérések is igazolnak.

Könnyen beépíthető, sokoldalú, tartós és megbízható építési fóliák
Lethame House lakópark, Glasgow: az épületegyüttes négy könnyűszerkezetes épületből áll, kőhomlokzattal, palával fedett magastetővel, melyekhez DuPont AirGuard, DuPont Tyvek Reflex és DuPont Tyvek Supro fóliákat használtak (fotó: DuPont Tyvek)

A folyamatos fejlesztői munkával tökéletesített termékek kimagasló védelmet nyújtanak az UV sugarakkal és a magas hőmérséklettel szemben. A rendszert kiegészítik a belső oldali burkolatba építhető DuPont AirGuard lég- és párafékező fóliák, melyek javítják a könnyűszerkezetes épület páratechnikai és légzárási mutatóit, elősegítve az energiahatékonysági irányelvek és célkitűzések elérését. Az egyedi gyártástechnológia eredményeként a termékek nagyon könnyűek, egyszerűen beépíthetők és kivételes mechanikai tulajdonságuknak (kiváló szakító- és húzószilárdság stb.) köszönhetően jól bírják a beépítési viszontagságokat.

Könnyen beépíthető, sokoldalú, tartós és megbízható építési fóliák
A Ben Wyvis iskola falazatába párazáró fóliaként DuPont AirGuard Reflective-et építettek (fotó: Simon Price, DuPont Building Innovations)

A DuPont Tyvek Könnyűszerkezetes Megoldások alkalmazásával bármilyen könnyűszerkezetes épület páratechnikai és légzárási problémája könnyen megoldható, gondoskodva ugyanakkor az épületszerkezet páralecsapódás elleni védelméről és légzárásáról. A termékrendszer alkalmazásával növelhető az épület energiahatékonysága, eleget téve az EU direktíváknak, illetve a helyi hatályos építésügyi jogszabályoknak, környezetvédelmi előírásoknak.

A DuPont Tyvek Könnyűszerkezetes Megoldások rendszer néhány alkalmazási lehetősége:

  • egészséges, komfortos belső klíma (Tyvek Housewrap+Tyvek Ragasztószalag; AirGuard+Tyvek Ragasztószalag);
  • energiahatékonyság (Tyvek Silver+Tyvek Metalized Tape; AirGuard Reflective+Tyvek Metallized Tape);
  • szabadság az építészet és dizájn terén (Tyvek UV Facade+Tyvek UV Facade Tape; AirGuard Control+Tyvek Acrylic Tape);
  • fokozott tűzbiztonsági követelmények (Tyvek FireCurb Housewrap; AirGuard Control+Tyvek Acrylic Tape);
  • épületfelújítások (Tyvek Housewrap+Tyvek Acrylic Tape; AirGuard Smart+Tyvek Acrylic Tape).

Könnyen beépíthető, sokoldalú, tartós és megbízható építési fóliák
DuPont Tyveket használtak Luxemburgban Strassen és Bertrange városok sportcsarnokánál (fotó: DuPont Tyvek) 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ INNEN >>

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog