2013. november 11.

Nagy kedvezménnyel juthatnak most tervezőszoftverhez a pályakezdők

Nagy kedvezménnyel juthatnak most tervezőszoftverhez a pályakezdők

Akár több havi bér is kifizethető abból a kedvezményből, amit a Nemetschek kínál új akciója keretében 2013. december 15-ig. A 30 év alatti mérnökök és építészek – illetve az ilyeneket foglalkoztató tervezőirodák – fél áron vásárolhatnak csúcsszínvonalú tervezőprogramokat. 

Az elmúlt évek építőipari mélyrepülése nem könnyítette meg azoknak a dolgát, akik korszerű tervezőszoftverekbe akartak beruházni – most, amikor talán van remény a növekedésre, segíthet a kezdeti lendülethez a Nemetschek akciója. A felkínált lehetőség a pályakezdőket támogatja, akik még nehezebb helyzetben vannak, mint befutott kollégáik, még nehezebben tudnak munkát, megbízást találni.

Az akció egyrészt maguknak e pályakezdő mérnököknek és építészeknek szól: a kezdeti hátrány leküzdésében segíthet, hogy most fél áron vásárolhatják meg azokat a programokat, amelyek a magas szintű, 3D-s tervezéshez szükségesek. (A Nemetschek minden 30 év alatti tervezőt pályakezdőnek tekint; aki a vezető tervezői jogosultságot még nem, vagy legfeljebb egy éven belül szerezte meg.)

Másrészt azoknak a tervezőirodáknak is kedvező ez a lehetőség, amelyek 30 év alatti tervezőt foglalkoztatnak, azaz más megközelítésben: most érdemes lehet új fiatal kollégát munkába állítani, illetve az Allplan használatába betanítani. Felfoghatjuk a Nemetschek által kínált kedvezményt úgy is, hogy a betanulási időszakra eső munkadíjat kifizeti a foglalkoztató cég helyett.

Nyugat-Európa piacvezető tervezőszoftver-forgalmazója Magyarországon kívül több más kelet-közép-európai országban is hirdet hasonló akciót. Reményei szerint ez is adhat egy „kezdő lökést" ahhoz, hogy az építési piac kikerüljön a hullámvölgyből e régióban.

További részletek az akcióról itt találhatók >>
 

hírlevél-feliratkozás

épjog