2017. február 24.

Szigetelési specialista átfogó termékválasztékkal

Szigetelési specialista átfogó termékválasztékkal

A Bitbau Dörr GmbH büszkén tekinthet vissza a cég 150 éves történetére. Ami egykoron családi vállalkozásként indult, ma Ausztria egyik legnagyobb gyártója a bitumen építőanyagok piacán, valamint komplett vízszigetelési rendszerek vezető forgalmazója. A tiroli Innsbruckban található gyárukban, teljesen automatizált gyártósorokon, innovatív, kiváló minőségű és hosszú élettartamú szigetelési rendszerek fejlesztése és gyártása folyik, melyeket hazai és nemzetközi piacokon értékesítenek.

„Mint Ausztria vezető komplett szigetelési rendszer szállítója, lapostetők, meredek tetők, hidak és egyéb szerkezetek építéséhez kínáljuk a szigetelőtermékek széles választékát” – magyarázza Peter Bäumler, aki már 1985 óta irányítja a vállalatot. „Innsbruckban évente körülbelül tízmillió négyzetméter bitumenes vízszigetelő lemezt gyártunk.”

Szigetelési specialista átfogó termékválasztékkal

 

Értéket adunk

Ez a cég alapvető üzenete, mely leírja koncepciójuk lényegét dióhéjban. Ez az a hajtóerő, ami mögött munkatársaik tudatossága, elkötelezettsége és ügyfeleiknek, partnereiknek tett ígérete áll. A cég vízszigetelő rendszerei és minőségi termékei hozzáadott értékként fontos szerepet játszanak az épületek és egyéb szerkezetek létrehozásakor, ezért kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a kínált termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Szigetelési specialista átfogó termékválasztékkal

 

Hosszú távú partneri együttműködés

A vállalat tevékenységének központi eleme az ügyfelekkel, tervezőkkel és beszállítókkal való hosszú távú kapcsolat kialakítása; nem céljuk a mások rovására történő rövid távú profitmaximalizálás. A bizalmon és a megértésen alapuló hosszú távú együttműködésnek köszönhető valamennyi fél sikeressége. „Ügyfeleink és a partnereink már 150 éve bíznak a minőségi szolgáltatásra tett ígéretünkben. Komplett vízszigetelési rendszereket fejlesztünk, kiváló minőségű alapanyagokból modern gyártási módszerekkel előállítva, folyamatos minőségbiztosítás mellett. A minőség tehát nem csak szlogen számunkra, hanem küldetés és ígéret egyben” – mondja a vállaltot irányító Peter Bäumler.

 

Bitbau Dörr-ről

A központi iroda és a gyár Innsbruckban található, három leányvállalatuk Bécs közelében, valamint Linzben és Grazban. A négy helyszínen körülbelül 90 alkalmazott dolgozik. A cég éves forgalma mintegy 50 millió euro. Innsbruckban évente körülbelül tízmillió négyzetméter kiváló minőségű vízszigetelő lemez készül. A vállalat saját termelésének közel 20 százalékát külföldön értékesítik. A napi termelés 250-300 raklap, évente 35 ezer tonna bitument dolgoznak fel, illetve 29 ezer egyedi megrendelést kezelnek. A Bitbau Dörr a komplett vízszigetelési rendszerek gyártásában piacvezető Ausztriában.

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Petíciót indítottak az erdők megóvása érdekében: két nappal később már több mint 60 ezren írták alá

Az Alkotmánybíróság nem a Balaton partvonalán történő építést tiltotta meg

Szakmai felelősségbiztosítás a KATA adómódosítás tükrében

Helyi védett természeti területek - A jövő nemzedékek szószólójának elvi állásfoglalása (2022. június)

Drasztikusan emelkedő kamatok és rezsiköltségek - Most még fontosabb az otthon biztonsága!

epitkezesinfo