2009. október 14.

Elemes felépítésű, elegáns tárgyalóasztal

Elemes felépítésű, elegáns tárgyalóasztal

A Bene Filo termékcsaládjához tartozó új tárgyalóasztal elemes felépítése és könnyű, logikus szerelhetősége révén a legkülönfélébb térkialakítási elvárások, illetve tárgyalási feltételek kielégítésére is alkalmas.

A Bene intelligens Filo konferencia- és tárgyalóterem bútorcsaládjának új asztalát a bécsi EOOS dizájncsapata tervezte, akik 2004-ben – az azóta sikeresen bevált – Filo forgószékkel indították el a termékcsaládot. Akárcsak a Filo szék, az új asztal is elegánsan visszafogott megjelenésű: a bonyolult technika rejtve marad a szem elől, a sima asztalfelületet semmi nem töri meg.

Elemes felépítésű, elegáns tárgyalóasztal

Az asztal konfigurációja a tárgyalás igényeihez illeszkedik: a rendszer elemes felépítése és könnyű, logikus szerelhetősége révén a legkülönfélébb térkialakítási elvárások, illetve tárgyalási feltételek is kielégíthetők. A Filo család szűkkörű, kettő-hat fős tárgyalásokra ugyanúgy alkalmas, mint konferenciatermek, menedzsment-tárgyalók berendezéseként – az asztalelemek önmagukban is használhatók, de sokféleképpen (például hosszú asztalt alkotva egy sorban, téglalap alakban vagy csónak formában) össze is kapcsolhatók.

Elemes felépítésű, elegáns tárgyalóasztal

A helyiség bútorozását illetően a Filo új perspektívákat nyit meg, ugyanis minél nagyobb méretű az összeállított asztal, annál törékenyebbnek hat – ezt a könnyedség-érzetet a keskeny lábak adják. A talpból keskeny alumíniumlábak „nőnek ki”, amelyek az asztallap alatt négyfelé ágaznak, és belekapaszkodnak az asztallap alján található vájatokba.

A rendszer intelligenciája egyszerű bővíthetőségében mutatkozik meg: néhány kézmozdulattal több asztallap is összekapcsolható. Az agancsformájú asztallábak biztonságot és stabilitást kölcsönöznek a bútornak. Két asztallap a találkozási ponton közös asztallábon osztozik, az asztallap tetején pedig folytonos szegélyek olvasztják optikailag egyetlen felületté az összekapcsolt elemeket.

A Filo asztal nem magamutogató: a médiatechnikát háttérbe szorítja az elegáns megjelenés. A kábelek rejtve, kábelcsatornában futnak a padlótól a médiapanelig, ami az asztallap alján lévő főprofilon található. Innen ágazik el a kommunikációs technika az asztalszélek irányába. A felhasználó számára könnyen elérhető csatlakozók az asztallap alatt maradnak, így a felület simaságát, nyugodt harmóniáját nem törik meg.

Az asztalok furnérozott vagy lakkozott felülete csúcsminőséget képvisel, hangsúlyozva a Filo család legifjabb tagjának elegáns karakterét.

hírlevél-feliratkozás

épjog