filmszemle

2014. december 05.

Aliplast portálok a Fővárosi Nagycirkusz főbejáratán

Aliplast portálok a Fővárosi Nagycirkusz főbejáratán

Az Aliplast Imperial rendszeréből készült a Fővárosi Nagycirkusz főbejárata. A három légkamrás rendszer kültéri egy- és kétszárnyú ajtók és ablakok, lengő és tolóajtók, valamint különböző portálszerkezetek kialakítására alkalmas.

Aliplast portálok a Fővárosi Nagycirkusz főbejáratán

Az Imperial profilok hővezetési tényezője UR=2,2-2,3 W/m2K, ami alapján a DIN 4108-as szabvány szerinti 2.1-es keretcsoportba sorolhatók. Az ablak- és ajtókeretek, osztók és ajtószárnyak profilmélysége 65 mm, az ablakoké 74 mm. A profilok falvastagsága 1,7-2 mm – a merev, statikus profiloknak köszönhetően alkalmas nagy szárnyszélességű ajtók kialakításához: 1300 mm szélesség 2200 mm maximális magasságnál, 1200 mm szélesség 2400 mm maximális magasságnál. Az üvegvastagság 4 és 51 mm között változhat (a rendszer kívülről is üvegezhető). A rendszerhez tartozó minőségi vasalatok és küszöbök széles választéka különösen sokoldalúvá és újszerűvé teszi ezt a rendszert.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog