2015. április 09.

Aliplast támogatás függönyfalak tervezéséhez

Aliplast támogatás függönyfalak tervezéséhez

Az ArciCAD-hez kifejlesztett könyvtárban elérhető elemek, csomópontok az Aliplast alumíniumprofiljaival történő egyedi nyílászáró- és függönyfal-tervezést egyszerűsítik. Az egyedi csomópontok kialakításához vagy a modellezéshez szükséges rajzok valódi gyártmányok alapján készültek.

A könyvtári elemek olyan funkciókat is tartalmaznak, amelyek máshol nem érhetők el, hiszen valós termékek alapján fejlesztették ki azokat. A könyvtár segítségével az adott termékcsaládhoz kiválaszthatók a gyártás méretkorlátai, illetve a szárny- és üvegtípusok. Ennek segítségével a felhasználók könnyen válogathatnak az egyes méretek és terméktípusok közül. A konszignációs lista, amely a folyamat végén áll össze, természetesen a gyártói igényeknek megfelelő adatokat tartalmazva, egyszerűsíti a kivitelezéshez vezető utat a gyártáson át.
Az Aliplast ArchiCAD könyvtárának hasznos funkciója, hogy segítségével meghatározható és pontosan megtervezhető többek között a különböző kiegészítők (zár, pánt, küszöb) típusa és mennyisége, illetve definiálhatók az adott megoldással szemben támasztott különleges műszaki követelmények és igények. Így például beállítható, hogy az adott függönyfalnak, nyílászárónak milyen hanggátlási, tűzgátlási, füstgátlási követelményeknek kell megfelelnie, valamint a konszignációban szintén megjelenő, egyedi megjegyzés is fűzhető az elemhez.

 

Konszignációs sablon a gyártói elvárások szerint

A konszignációs sablonba könnyen belekerülhetnek azok az értékek, amelyek a nyílászáró pontos konszignáláshoz szükségesek. Az Aliplast tervezői támogatás egyik előnye éppen ez a saját konszignációs sablon.
Ezek a funkciók működnek akár függönyfalak, akár egyedi nyílászárók tervezéséről van szó.

Aliplast támogatás függönyfalak tervezéséhez

A nyílászáró-könyvtár használatával különféle felépítésű és formájú nyílászárók hozhatók létre, így a tervben valós méretű és profilú ajtók, ablakok és függönyfalak jeleníthetők meg.

Az Aliplast ArchiCAD könyvtára itt érhető el.

www.aliplast.hu
info@aliplast.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog