2015. november 09.

Környezetbarát termék védjegy a Baumit KlimaFarbe beltéri festéknek

Környezetbarát termék védjegy a Baumit KlimaFarbe beltéri festéknek

Ausztriában Környezetbarát termék védjegyet kapott a Baumit KlimaFarbe beltéri festéke. A védjegyet az osztrák környezetvédelmi tárca alapította, mely arra hivatott, hogy segítse a fogyasztókat a választásban, felhívva a figyelmet az olyan termékekre, amelyek környezetbarát alternatívát kínálnak.

A klímatermékek közé tartozó falfesték természetes ásványi anyagokat tartalmaz, így összetételével hatékonyan hozzájárul a Baumit Klíma termékcsaládjának (vakolat, tapasz, glett) páraszabályozó hatásához, ezért megfelel azoknak az elvárásoknak, amelyek arra irányulnak, hogy az építtetők minél egészségesebb otthont alakíthassanak ki.

Környezetbarát termék védjegy a Baumit KlimaFarbe beltéri festéknek

A nap jelentős részét zárt helyen töltjük, ezért fontos, hogy a belső környezet egészséges legyen. Ebben a falfestékek összetételének is szerepe van. Az építkezés és az egészség védelme nem ellentétes fogalom. A Baumit az elmúlt években olyan innovatív, úgynevezett klímatermékeket hozott forgalomba, amelyek egészséges otthon kialakítását teszik lehetővé. Ilyen például a ház külső szellőzése érdekében kifejlesztett – minden elemében kiváló páraáteresztő tulajdonsággal rendelkező – Baumit Open hőszigetelő rendszer. Ez az egészséges otthon koncepció folytatódik a belső térben is a klímacsaládba tartózó vakolattal, glettel, majd a végső felületképzést adó KlimaFarbe fehér, beltéri festékkel.

Kapcsolódó cikkek:

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás