2024. április 23.

Megújult a Knauf Ceiling Solutions BIM portfóliója

Megújult a Knauf Ceiling Solutions BIM portfóliója

A Knauf Ceiling Solutions az építészek támogatását célzó, háttérben zajló fejlesztõmunkájának eredményeképpen mára elérhetõ a cég kínálta innovatív álmennyezeti portfólióhoz 50 újabb BIM file. Ezek több mint 30 féle, a cég kínálatába tartozó és Magyarországon is kifejezetten népszerû termék tervezését támogató anyagok – egységes tartalommal és dizájnnal, ezzel is megkönnyítve az alkalmazást.

Bátran töltse le a Knauf Ceiling Solutions egészségügyi és más, fokozott higiéniát igénylõ terekben alkalmazható termékeihez tartozó, vagy éppen az olyan népszerû dizájntermékek felhasználását támogató adatokat és tervezési segédleteket, mint amilyenek az Eleganza, a Heradesign Alpha vagy a Metall termékportfólió. Egyre népszerûbbek a különleges építészeti megoldások megvalósítását kínáló, belógatott vertikális lamellás álmennyezeti lemezek és álmennyezeti szigetek kialakítására alkalmas anyagok, amelyekhez szintén elérhetõk a hasznos új segédletek. Az ipari vagy kiemelt akusztikai igények esetén az AMF Thermatex Acoustic és az Armstrong Perla termékvonal alkalmazása ajánlott.

Az újragondolt és mind a felhasználói igényekhez, mind a tervezõi elvárásokhoz igazított BIM-eszközkínálat elemei könnyen használhatók, teljes hozzáférést biztosítanak a releváns termékinformációkhoz, a fenntarthatósági elveket figyelembe vevõ attribútumokhoz, mûszaki értékekhez, DOP-okhoz és terméklinkekhez. Mindezek Autodesk Revit formátumban tölthetõk le.

Legyen szó akár oktatási, akár egészségügyi, irodai, kiskereskedelmi, közlekedési vagy szabadidõs projektrõl, az igényekhez illeszkedõ, többféle alapanyagú, így ásványi-, fém- és fagyapot mennyezeti és falmegoldások széles választékával minden eddiginél könnyebb olyan tereket létrehozni, amelyek hozzájárulnak az épületben dolgozók munkájának hatékonyságához, vagy éppen a benne tartózkodók egészséges és kellemes életviteléhez.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT >>

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog