filmszemle

2023. május 31.

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

A Rivago kerítéselemek 2023. második félévétől már trendi fehér színben is elérhetők!

A kerítés az az épületelem, amely elválasztja házunkat a külvilágtól; egyszerre teremt biztonságot és privát szférát a bentlakóknak és nagymértékben járul hozzá házunk arculatához, külső megjelenéséhez. A Semmelrock kínálta kerítésrendszerek különböző termékei jól kombinálhatók egymással, a termékek kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki. A különböző kerítéselemekből kerti falak is építhetők, melyek alkalmasak a házhoz vezető utak, lépcsők oldalsó rögzítésére, falazott grillezők, illetve ülőhelyek megépítésére, valamint falazatok kisebb magasságbeli különbségének áthidalására is.

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

 

A Semmelrock termékkínálatában jelenleg az alábbi kerítésrendszerek találhatók:

  • Rivago kerítésrendszer: Sima betonfelületével a Rivago kerítésrendszer ideális megoldás a ház köré. Nemes, letisztult dizájnja minden építészeti stílushoz illik, egyszerű eleganciájával mindenkit meggyőz. Középszürke, világosbézs és mokka színekben kapható, 2023. második félévétől pedig fehér színben is elérhető lesz majd.
  • Castello kerítésrendszer: A Castello kerítéselemek változatos formavilágával a legkreatívabb elképzelések is megvalósíthatók. Az antikolt felület patinás hatását tovább fokozzák a termékek melírozott színei.
  • Bradstone Travero kerítésrendszer: A Bradstone Travero lap és Travero lépcső kiváló kiegészítője a Travero kerítésrendszer, melyet sokoldalúan lehet alkalmazni akár díszkerítésként, akár a kert határolására vagy a kíváncsi tekintetek elleni védelemként. A harmonikusan strukturált felület különleges hangulatot és megjelenést kölcsönöz az épületnek.

 

További információ a Semmelrock kerítésekről: Kerítések és támfalak - Semmelrock - Wienerberger

Akciós ajánlatunk: Pénzvisszatérítés (wienerberger.hu)

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog