2023. december 05.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

A sötét tetõcserép nemcsak elegáns, letisztult és modern, de kitûnõ választás azoknak a szakembereknek vagy építtetõknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhetõ a márka összes sötét színû kerámia tetõcserepe, amelynek segítségével könnyen eligazodhatunk a különbözõ méret, stílus, szín és forma között.

A tetõ nemcsak az épület koronája, de nagyban meghatározza annak karakterét is. A modern építészet meghatározó irányzata a sötét tetõfedõ anyag, mely magában hordozza annak kockázatát, hogy a tetõk elvesztik változatos karakterüket és egyhangúvá válnak. A Tondach termékkínálatában 10 sötét színû, különbözõ alakú, méretû és felületkezeléssel ellátott kerámia tetõcserép érhetõ el. Ezek formai változatossága lehetõséget kínál arra, hogy az adott épület stílusához a leginkább illeszkedõ tetõ valósuljon meg. A Tondach Black Collectionben egy helyen megtalálhatók a tradicionális, íves vágású, illetve a modern, az F.A. Porsche dizájnstúdió által tervezett termékek is, a gránittól kezdve a titánon át egészen a bazalt vagy Amadeus fekete színig. Szerencsére az elegancia mellett nem kell lemondani a kerámia nyújtotta idõtálló minõségrõl sem.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

A Tondach Planoton 9 FusionProtect antracit és FusionProtect titán színben elérhetõ kerámia tetõcserepek letisztult formavilágukkal és sima felületükkel visszafogott eleganciát kölcsönöznek a háznak. Míg a legmodernebb dizájn szerelmeseinek az F.A. Porsche dizájnstúdió és a Wienerberger kollaborációja, a V11 tetõcserép lehet a tökéletes választás. Fazettás kialakítása megtöri a fényt, így betekintési szögtõl függõen változik a tetõ vizuális megjelenése.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

 

Tartós szín egy életen át

A speciális FusionProtect felületkezelési technológia garantálja a különleges és idõtálló szépséget. A szín a több mint 1 000 °C-os gyártási folyamat során válik eggyé a kerámiával. Az Amadeus technológiánál alkalmazott üvegmázas felületvédelem különösen ellenállóvá teszi a cserepeket, és egyedülállóan sima felszínt eredményez. A fenti eljárásoknak köszönhetõen a tetõ nem koszolódik, sav- és lúgálló lesz, ellenáll az UV-sugaraknak. Kiemelkedõ vízlepergetõ képessége segíti az öntisztulást, így a tetõ szép marad egy életen át.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

A Tondach Black Collection egyedülálló lehetõséget kínál az építészeknek, kivitelezõknek és építtetõknek, hogy modern, elegáns és tartós tetõcserepeket választhassanak, amelyek illeszkednek a Wienerberger további termékeihez is. 

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog