2022. június 28.

Ön milyen zsalut használ? És miért? – Mondja el véleményét!

Ön milyen zsalut használ? És miért? – Mondja el véleményét!

Felmérés indult az építõipari szakemberek körében a zsaluzással kapcsolatos szokásokról és a döntést befolyásoló tényezõkrõl, valamint arról, mennyire ismerik az innovatív zsalutechnológiákat, mint például a mûanyag zsaluhéj használatában rejlõ lehetõségeket. A felmérés szervezõi a határidõt meghosszabbították, 2022. július 08-ig várják a véleményeket, a részvétel anonim.

A zsalugyártók célja olyan korszerû és innovatív termékek és szolgáltatások létrehozása, melyek meggyorsítják, megkönnyítik és optimalizálják a zsaluzási folyamatok kivitelezését. A fejlesztéseknek köszönhetõen a legbonyolultabb betonszerkezetek megvalósítása is könnyen és gyorsan megoldhatóvá válik, ami lerövidítheti azok kivitelezésének idejét és akár jelentõs költségmegtakarítással is járhatnak. Ehhez azonban idõrõl idõre szükség van a „gyakorló” szakemberek visszajelzéseire.

Kérdõív célja tehát, hogy feltérképezze a szakemberek zsalutechnológia használatával kapcsolatos szokásait. Információgyûjtés zsalukészletekkel, zsalubérléssel kapcsolatos szokásokról és persze arról is, mennyire is merik és használják az innovatív technológiákat és az azokban rejlõ lehetõségeket.

A kutatást kezdeményezõ Meva azon kitöltõk között, akik hozzájárulnak, ajándékcsomagokat sorsol ki.

Kérdõív kitöltése: https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1136585957/

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog