2012. október 24.

Összegyűjt, tisztít, visszatart, visszajuttat

Összegyűjt, tisztít, visszatart, visszajuttat

Az ACO Stormbrixx szikkasztórendszerrel egyszerűen és ellenőrzött módon – a csatornahálózat tehermentesítése mellett – juttatható vissza a környezetbe a csapadékvíz, akár a csapadék összegyűjtésének helyétől távol is. A szikkasztórendszer műanyag elemei esővíztároló és esővízszikkasztó blokként egyaránt alkalmazhatók.

A nagyipari mélyépítéstől a családi házas építkezésekig jó megoldást nyújtó ACO Stormbrixx szikkasztórendszer összegyűjti, tisztítja és késleltetve, ellenőrzött módon, a kívánt helyen visszajuttatja a környezetbe a csapadékvizet. A rendszer alapelemei kötésben csatlakoznak egymásba, nagy szerkezeti szilárdságú integrált rendszert hozva létre. A rendszer belülről teljesen nyitott, így karbantartása és ellenőrzése nagyon egyszerű.

Összegyűjt, tisztít, visszatart, visszajuttat

 

A rendszer előnyei:

  • nagy ellenálló képességű konstrukció;
  • egyszerű karbantarthatóság;
  • környezetbarát és költséghatékony szállíthatóság;
  • kis tárolási helyigény a raktárban és építkezési helyszínen;
  • könnyű mozgathatóság.

Összegyűjt, tisztít, visszatart, visszajuttat

 

Stabilitás és szilárdság

Az ACO Stormbrixx rendszer alapelemei 1200x600x342 mm méretűek Ezeket kell a munkagödörben összeilleszteni az esetleges csatlakoztató elemek és az alapelemekben kialakított csatlakoztató felületek segítségével. Az alapelemeket mindig kötésben kell összeilleszteni, hogy a rendszer vízszintes irányú el/szétmozdulása ne történhessen meg. Az így kialakult oszloprendszeres szikkasztóblokk strukturálisan hatalmas terhek felvételére képes. Az oszlopok a többszintes szikkasztóblokkban pontosan egymás fölé kerülnek, így a terhelést egységesen jut át a blokkról a teherhordó talajba. Egyrétegű telepítés esetén az alapelemek összefogására nem szükséges csatlakoztató elemeket alkalmazni.

Összegyűjt, tisztít, visszatart, visszajuttat

hírlevél-feliratkozás

épjog