2016. április 14.

Speciális kerámiacserép tetőfelújításokhoz

Speciális kerámiacserép tetőfelújításokhoz

A Tondach változtatható léctávolságú kerámiacserepeivel rendkívül gyorsan újíthatók fel a tetőszerkezetek. Ez annak köszönhető, hogy ezek a tetőcserepek akár 6 cm-rel is eltolhatók a tető hosszában, vagyis tetőcserekor nincs szükség a tetőlécek cseréjére, amivel jelentős idő és pénz takarítható meg.

Legyen szó akár modern, akár műemléképületről, a Tondach kerámia tetőcserepei és a hozzájuk tartozó kiegészítők széles szín- és formaválasztékkal állnak rendelkezésére. A cserepek 13°-os tetőhajlásszögtől alkalmazhatók, és használhatók akár passzív-, napenergiával működő és alacsony energiafelhasználású házakhoz is.

Speciális kerámiacserép tetőfelújításokhoz
Eltolhatóság 6 cm-es tartományig, aminek eredményeként tetőfelújításnál nincs szükség a tetőlécek cseréjére

A Tondach tetőfelújító rendszeréhez a több mint 25 féle színárnyalatban (a téglavöröstől a matt színeken át a fényes felületekig) és három féle felülettel készülő cserepek mellett különféle kiegészítők is rendelkezésre állnak, az alátéttetőt és a villámhárító elemeket is beleértve. Viharkapcsok, dupla fej- és oldalhornyok gondoskodnak a vihar elleni védelemről. A felületkezelésnek köszönhetően a cserepek tartósan megőrzik színüket, az 1 000 °C feletti égetési hőmérséklet eredményeként pedig egyedülállóan hosszú (több mint 100 év) élettartammal rendelkeznek.

Speciális kerámiacserép tetőfelújításokhoz
A viharkapcsok a legnagyobb vihar ellen is biztonságot nyújtanak

 

A Tondach cserepek előnyei:

  • alkalmazkodás a meglévő lécezéshez;
  • maximum 6 cm változtatható léctávolságú tetőcserepek;
  • meglévő lécezés esetén kisebb mérettolerancia kiegyenlítése;
  • biztonság és védelem a dupla horonyrendszernek köszönhetően;
  • több mint 25 féle színárnyalat;
  • kémiai adalékok nélkül készülő termék;
  • 33 év garancia.

epitkezesinfo

hírlevél-feliratkozás

épjog