Peri03

2017. május 08.

Új kereskedelmi vezető a Baumit Kft.-nél

Új kereskedelmi vezető a Baumit Kft.-nél

Lévárt Györgyöt bízták meg a Baumit Kft. kereskedelmi vezetői feladataival március 1-től. A 42 éves, mérnök-közgazdász szakember tanulmányait a PTE Műszaki Karán és a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte. A vezető korábban több építőiparhoz kapcsolódó cégnél töltött be értékesítési pozíciót, legutóbb a higiéniai és munkaruházati ágazatban tevékenykedő német CWS-boco Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója volt.

A 2016-ban 15,9 milliárd forint árbevételű építőanyag-ipari gyártó és forgalmazó Baumit Kft. kereskedelmi vezetőjeként Lévárt György feladata az értékesítési stratégia megvalósítása, a területi képviselői csoportok irányítása, valamint az értékesítési partnerekkel való kapcsolattartás.

 

A Baumitról

A Baumit az osztrák Schmid Industrie Holding tagjaként 30 országban van jelen és 2 900 munkatársat foglalkoztat. A márkához köthető nemzetközi vállalatok 2016-os árbevétele 960 millió euró volt. A vállalat fő profilja a homlokzati hőszigetelő rendszerek, színes vakolatok, hidegburkolati ragasztók, valamint aljzatképző anyagok gyártása és forgalmazása.

A Baumit első külföldi leányvállalata 1990-ben Magyarországon alakult meg és az elmúlt években meghatározó építőanyag-gyártóvá vált. A Baumit Kft. négy gyárat üzemeltet Magyarországon: Alsózsolcán, Dorogon, Pásztón és Visontán, cégközpontja Dorogon található. A Baumit Kft. 2016-os árbevétele 15,9 milliárd forint volt, és éves átlagban 183 munkatársat foglalkoztatott. A magyar vállalat az elmúlt években társadalmi felelősségvállalási programjának keretében többek közt műemlék épületek renoválását, oktatási intézmények mosdójának felújítását támogatta, valamint alapítója és fő támogatója az Év Homlokzata építészeti pályázatnak.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog