2009. október 17.

Nagydíjas homlokzati hőszigetelő rendszer

Nagydíjas homlokzati hőszigetelő rendszer

Magyar Termék Nagydíjas Policolor hőszigetelő rendszerével műszaki tartalmában és esztétikai tulajdonságaiban is kimagasló minőségű termékcsaládot kínál a PoliFarbe Kft.

Az épületek hőveszteségének legjelentősebb részét a falakon, homlokzatokon keresztül kiáramló hő okozza. Egy szigeteletlen családi ház fűtési energia igénye körülbelül 180 kWh/m2 évente, ami a teljes körű hőszigetelést elvégezve akár 70 kWh/m2-re is csökkenthető. Az sem mellékes, hogy a szigetelés az épület nyári túlmelegedését is gátolja, jelentősen csökkentve a klimatizálás költségeit.

A Policolor jól felépített rendszer, azaz a rendszer „összehangolt” elemei a megfelelő garanciák mellett kaphatók, teljes technológiai támogatással. A műbizonylatok, engedélyek megléte, illetve azok rendszeres frissítése mellett a termékek folyamatosan állandó minőségben érhetők el.

Magyar Termék Nagydíjas homlokzati hőszigetelő rendszer

Egy átlagos felépítésű épület hőszigetelésének fő költségei a ragasztóanyag (16 százalék), a polisztirol lapok (24 százalék), valamint a színezett vékonyvakolat (34 százalék) árából állnak. Látható, hogy a költségek jelentős részét a vakolat képezi. De a vakolat egyben meghatározza az épület külső megjelenését, és védi a szerkezetet az időjárás viszontagságaitól is – ezért nagyon fontos olyan rendszer választása, melyben a vakolatnak jó az ár/érték aránya.

A Policolor diszperziós nemesvakolat természetes ásványi töltőanyag, illetve magas kötőanyag tartalmának, valamint a hidrofobizáló szilikonadaléknak köszönhetően kiváló vízlepergető hatású, rendkívül rugalmas, alacsony piszkolódási hajlamú termék. Öt féle struktúrában, többezer színárnyalatban kapható.

A PoliFarbe termékeket, beleértve a vakolatot is, a PoliFarbe színkeverő rendszerén színezik. A 2007-es szezon újdonsága volt a – nemcsak a vakolatot, hanem az Inntaler homlokzatfestéket, lábazatfestéket és a kerítésfestéket is érintő – gyári színezésű, 57 féle árnyalatot tartalmazó Ton-in-Ton színrendszer, amire tíz év UV-állósági garanciát ad a gyártó. A Ton-in-Ton rendszer színkínálatának megtervezése színstúdiók, illetve az ügyfelek aktív együttműködésével, a piaci igények és a várható trendek vizsgálata alapján történt.

hírlevél-feliratkozás

épjog