2011. március 17.

Rainline webshopot indított a Lindab

Rainline webshopot indított a Lindab

A Lindab Rainline ereszcsatorna-rendszer márciustól már az interneten is megrendelhető. A webshopban ezen kívül egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a vásárlók.

A magyarországi építkezési szokások gyakorlatának elemzéséből kiderül, hogy bár a vízelvezető (ereszcsatorna) rendszer nem csak esztétikai szempontból, hanem műszaki funkcióját, továbbá a ház állagmegóvásában betöltött szerepét illetően is igen fontos része az épületnek, mégis sokan az utolsó pillanatra hagyják a beszerzését.

Ahogy minden építőanyagnál, úgy az ereszcsatornánál is fontos az alapanyag, a minőség, a szerelés, a garancia és a gyártó.

A Lindab Kft. az építkezők dolgát megkönnyítendő lindabshop.hu címen elindította webshopját. A webshopban a Lindab Rainline csatorna gyors, online beszerzésén kívül egyéb szolgáltatást is igénybe vehetnek a vásárlók:

  • termékinformációk;
  • előzetes, teljes körű online ajánlatkérés;
  • az építkezők, tervezők online is elküldhetik az adott épület tervrajzát ajánlatkérésre;
  • bemutatott mintaházak alapján anyagszükséglet-számítást és kalkulációt készíthet.

Rainline webshopot indított a Lindab

Így most már otthonról vagy okostelefonról bárhonnan érdeklődhet, tájékozódhat, rendelhet. A rendelését azonnal megkapja a Lindab partner, pontosítja az érdeklődést és a rendelés leadásától számított 24 órán belül 50-60 km-es körzetben ingyenesen kiszállítja Önnek.

 

www.lindabshop.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog