2011. szeptember 08.

Előre tervezhető költségek – Komfort bérlet most kedvezményesen

Előre tervezhető költségek – Komfort bérlet most kedvezményesen

Még a legmodernebb high-tech zsaluzási technológia és rendeltetésszerű használat esetén is magától értetődő dolog a zsaluk sérülése, vagy kisebb-nagyobb károsodása, szennyeződése, ezért a használat utáni tisztítás szükségessége biztosra vehető. Ennek díja előre kalkulálhatóvá válik a Meva Komfort bérlet használatával.

A Meva Komfort és Szuper-Komfort bérletének igénybe vétele a bérelt zsaluk javításának és tisztításának költségeit is előre tervezhetővé teszi. A bérlet díja az adott hónapban igénybe vett eszközök értékének mindössze 0,5 vagy 0,9 százaléka. A havonta számlázott díj – bérleti konstrukciótól függően – a tisztítás, illetve a tisztítás és rendeltetésszerű használat ellenére szükségessé váló javítás anyag- és munkadíját tartalmazza; a tapasztalatok alapján a bérlet biztosan kihasználható, ára nem feleslegesen kifizetett pénz lesz.

A Meva Komfort bérlet díja nem csupán a kényelem bére: a szakszerűtlen, „házon belüli” javítás vagy tisztítás a zsalutermékek esetén további, helyre nem hozható károkat is okozhat, így nem javasolt. Nemcsak a Meva, hanem partnereinek is érdeke, hogy a zsalutáblák és minden zsaluzáshoz szükséges termék első osztályú állapotban kerüljön a következő bérlő birtokába, elkerülve a végelszámolási vitákat, és biztosítva a tervezhető és meglepetések nélküli lebonyolítást, visszavételt. A bérlet megvásárlásával a cég szakemberei felelősek a szakszerű karbantartásért, illetve a zsaluzat megfelelő állapotának visszaállításáért, amely november 30-áig leadott megrendelés esetén kedvezményesen, egyszeri díj kifizetése mellett vehető igénybe.

 

Előre tervezhető költségek – Komfort bérlet most kedvezményesen

 

További információ a kedvezményes bérleti konstrukciókról és a Meva high-tech zsaluiról: www.zsalu.info

(x)

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog