2011. október 30.

Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől

Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől

Murexin Energy Saving System Active EPS: hosszú élettartam, összehangolt, megbízható rendszer, kimagasló hőszigetelő képesség, egyszerű, könnyű alkalmazhatóság, változatos kialakítási lehetőségek, kedvező ár. E homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmazásával a fűtésdíjnak akár 57 százaléka is megtakarítható.

A fűtési energia jelentős része az épületek határoló falain keresztül vész el. A Murexin Energy Saving System Active EPS hővédő kabátként burkolja körbe az épületet, megakadályozva az egyébként veszendőbe menő fűtési energia 25–40 százalékának kiszökését. Ilyen mértékű energiamegtakarítás csak megfelelő hőszigeteléssel érhető el, vastagabb falakkal, illetve előfalakkal nem, ezért új építésű házaknál kifejezetten ajánlott alkalmazása. A Murexin Energy Saving System Active EPS-el – az energiamegtakarításon keresztül, illetve azon túl – 20 százalékkal növelhető az épület értéke, amit az európai energiatanúsítvány is egyértelműen alátámaszt.

A Murexin Energy Saving System Active EPS hőszigetelő rendszer kettős, termoszeffektus hatása miatt nemcsak hidegben hasznos: amellett, hogy télen segít melegen tartani az épületet, nyáron védi a házat a túlzott felmelegedéstől.

 

Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől

 

Gyors kivitelezhetőség

A Murexin Energy Saving System Active EPS rendszer egyszerűen, a hagyományos homlokzati hőszigeteléseknél jóval gyorsabban kialakítható, ezért alkalmazása nemcsak új épületek hőszigeteléséhez ajánlott, hanem meglévő épületek utólagos hőszigeteléséhez is.

 

Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől

 

A hőszigetelő rendszer felépítése

Az akár 20 cm vastagságú System Active EPS rendszer elemei az Energy Panel White fehér, Energy Panel Grey és Grey Plus szürke polisztirol lemezeken kívül az Energy Star, Energy Top és Energy Objekt ragasztótapasz, valamint az Energy Textile üvegszövet és Energy Primer vakolatalapozó, illetve a műgyanta kötőanyagú Energy Brilliant és Bravo, a szilikongyanta kötőanyagú Energy Furioso vékonyvakolat. E fő elemeken kívül kiegészítő tartozékok (a lábazati és élvédő profiloktól egészen a dübelekig) teszik teljessé a rendszert.

 

Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől Télen melegen tart, nyáron véd a túlmelegedéstől

 

A www.murexin.hu weboldalon további információk, műszaki leírások találhatók a Murexin Energy Saving System Active EPS rendszerről, valamint a Murexin ásványgyapot hőszigetelő rendszerrel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog